ADVOKATJOBB:

Jurist med interesse for erstatnings- og forsikringsrett?

Søknadsfrist: 23. januar

Crawford & Company er en av verdens største uavhengige konsulentselskap for forsikringsbransjen. På verdensbasis har vi 9000 medarbeidere i 70 land. I vår avdeling i Norge tilbyr vi aktører i den norske og internasjonale forsikringsbransjen, bred kompetanse over flere produktområder. Vårt kontor er lokalisert i Sandvika, nært Oslo, og vi har per i dag, ca.130 medarbeidere. Vår 77 år lange historie gir oss et solid grunnlag for å kunne tilby en dynamisk arbeidshverdag i et spennende, faglig tungt og internasjonalt miljø. Bedriften har et pågående prosjekt for vurdering av flytting til nye lokaler i aksen Sandvika - Skøyen


Søknadsfrist: 23. januar


Arbeidssted: Sandvika

Jobbtype: Juridisk konsulent

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vi ønsker å styrke vår ansvarsavdeling ytterligere og søker etter jurist med interesse for erstatnings- og forsikringsrett og som evner å innta rollen som juridisk konsulent, for våre kunder i inn og utland. Interesse for arbeidsrett, GDPR og Cyber eller erfaring fra disse områdene er også relevant.

Vi ser etter søkere som er initiativrike, arbeider selvstendig og som samtidig kan være bidragsyter i team. Søkeren må ha kommersiell forståelse og evne til å raskt omstille seg til nye kunder og oppgaver. I vår arbeidshverdag er det viktig å være fokusert på kommunikasjon og oppfølging av kunder for å skape gode kundeopplevelser. Søker må derfor være nøyaktig og strukturert, samtidig som man klarer å gi kunden oppmerksomhet, selv i en hektisk arbeidshverdag.

Søkere må inneha følgende faglige kvalifikasjoner:

- Mastergrad i rettsvitenskap.

- Erfaring med saksbehandling er å foretrekke, men er ingen forutsetting.

- Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk.

Crawford & Company Norge har et advokatteam som består av 40 advokater og fullmektiger. Teamet har bred kompetanse og samarbeider på tvers av rettsområdene. Som medlem av advokatteamet kan man derfor få prosedyreerfaring på flere fagområder. Vi vil sammen med den ansatte jobbe for en god faglig utvikling og et varig karriereløp i Crawford & Company.

Vi ønsker oss en positiv medarbeider med bredt smil, som også er glad i moro! Vår faglige tyngde er ikke til hinder for et uformelt og godt arbeidsmiljø. Sammen er vi One Crawford.

Vi legger til rette for fleksibilitet for ansatte og har muligheter for hjemmekontorløsning. Vi kan tilby gode forsikringsordninger mm. Lønn etter avtale.

Også nyutdannede jurister oppfordres til å søke!

Se www.crawco.no for utfyllende opplysninger om selskapet.

Spørsmål om stillingen

Marianne Moberg, teamleder, 905 48 945

Jørn Nyborg, avdelingsleder, 950 52 759

Powered by Labrador CMS