ADVOKATJOBB:

Forretningsadvokat

Søknadsfrist: Snarest

Coop i Norge er en av Norges største handelsaktører med 1130 dagligvarebutikker og 90 byggevarehus over hele landet. Coop i Norge forvaltes av mer enn 2,1 millioner kunder gjennom deres medlemskap i ett av 58 selvstendige samvirkelag. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge SA, som har ansvar for Coops felles innkjøp, grossist- og logistikkvirksomhet, kjedeadministrasjon, markedsføring, merkevarebygging og medlemsprogram. Coop Norge SA driver ytterligere virksomhet gjennom sine datterselskap Norsk Butikkdrift AS, Coop Norge Eiendom AS og Coop Norge Industri AS. Totalomsetningen for Coop i Norge er på ca. 60 milliarder kroner og virksomheten har ca. 28.000 ansatte.

For ytterligere informasjon om Coop i Norge gå inn på www.coop.no.


Søknadsfrist:
Snarest


Arbeidssted:
Oslo

Jobbtype: Forretningsadvokat

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Coop Norge søker en kommersielt orientert advokat til juridisk avdeling i Coop. Advokatene i Coop bistår konsernselskapene og Samvirkelagene innenfor en rekke områder, som handel og industri, teknologi og digital innovasjon, personvern, konkurranserett, mat og næringsmidler, næringseiendom og eiendomsutvikling, entreprise, samvirke- og selskapsrett, governance, compliance & risikostyring, M&A, kontraktsrett, transport og logistikk, skatt og avgift, finansiering og markedsrett mm.

Arbeidsoppgaver

Vi ser etter en faglig sterk, løsningsorientert, engasjert og serviceinnstilt advokat som vil bidra til at Coop når sine mål overfor sine kunder og medlemmer. Som advokat i Coop Norge SA vil du arbeide med et bredt spekter av juridiske og forretningsmessige oppgaver. Du blir en del av et erfarent team med andre advokater, og vil arbeide tett på vår organisasjon både selvstendig og i team. Din arbeidsdag vil du i stor grad være med på å forme selv, og du vil ta ansvar for oppgaver og fagområder. Du vil få mulighet til å spesialisere deg og utvikle deg innenfor fagområder. Vi har et godt arbeidsmiljø, og spennende og innholdsrike dager. Du vil oppleve at du gjør en forskjell og at ditt bidrag blir verdsatt. Vi søker en advokat som har sterk akademisk bakgrunn, i tillegg til at du har lengre erfaring med å arbeide selvstendig med juridiske problemstillinger, enten fra advokatfirma eller selskap/organisasjon.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Du vil bistå og rådgi innen et bredt spekter av fagområder som kontraktsrett, selskapsrett, IPR, markedsføringsrett, innkjøp/anskaffelser, forhandlinger, mm.
  • Du vil delta i prosesser fra start til slutt, og være diskusjonspartner og rådgiver for oppdragsgivere, ledelse og kollegaer og bidra til erfaringsutveksling og kontinuerlig læring
  • Du vil styre og lede oppgaver/prosjekter med både interne og eksterne deltagere

Om deg:

  • Du har forretningsjuridisk erfaring, kombinert med kundefokus og interesse for å forstå Coops kommersielle hverdag
  • Du liker å jobbe med mennesker, er positiv, entusiastisk, og god til å lytte og samarbeide
  • Du trives med en hektisk og resultatorientert arbeidssituasjon
  • Du har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner
  • Du har advokatbevilling, gode akademiske resultater og holder en høy etisk standard
  • Du er pålitelig og løsningsorientert

Stillingen rapporterer til juridisk direktør for Coop Norge SA konsern.

Spørsmål om stillingen:

Jarle Trandokken, Partner, 48401248
Lina Leah Olaussen, Researcher, 91628122

Powered by Labrador CMS