NYTT OM NAVN:

Christine Stousland til Autostore

Christine Stousland.
Christine Stousland.

Advokat Christine Stousland har sluttet i Bull & Co Advokatfirma AS i Oslo og begynt i Autostore AS i Oslo.

AutoStore er et teknologiselskap som utvikler og selger automatiserte lager- og distribusjonssystemer. På toppen av systemet suser roboter som jobber med å plukke og levere ordre. Stousland forteller at selskapet er kjent som Norges første enhjørning, og er en enorm eksportsuksess med over 10 + lokasjoner utenfor Norge. Som tech-advokat er dette et drømmested å komme til, sier hun.

I sin tidligere jobb som senioradvokat i Bull jobbet Stousland med forretningsjuridiske spørsmål innen personvern, markedsføringsrett og kontraktsrett, særlig knyttet til leveranser av ulike former for teknologi.

Som legal counsel for området technology & commercialization skal hun rådgi det kommersielle teamet både juridisk og strategisk. Selskapet har høye vekstmål, og anslår en veksttakt på 40 % årlig på mellomlang sikt, så det kommer til å bli både morsomt og krevende å jobbe i selskapet! Autostore har også over 1500 patenter og patentsøknader ute, og har et høyt innovasjonstempo. Norsk tech-næring er på mange måter "den nye oljen", og Stousland gleder seg til å bidra i utviklingen.

Powered by Labrador CMS