Bli med på laget!

Søknadsfrist: Snarest

Inventura Advokat har i dag 7 ansatte og er en del av kompetansehuset Inventura. Sammen utgjør vi et av landets sterkeste anskaffelsesmiljø.Inventura Advokat arbeider hovedsakelig innenfor rettsområdene offentlige anskaffelser, entreprise og kontraktsrett. Vi bistår i alle faser i prosjekter, herunder tvist.

Mer om oss her.


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted:
Oslo / Bergen

Jobbtype: Advokat

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Inventura Advokat vokser, og på grunn av økende oppdragsmengde ønsker vi nå å ansette en erfaren advokat i Oslo eller Bergen.

Inventura Advokat har i dag 7 ansatte og er en del av kompetansehuset Inventura. Sammen utgjør vi et av landets sterkeste anskaffelsesmiljø. Kompetansehuset ønsker å utvikle advokatfirmaet ytterligere ved å tilknytte oss en advokat innenfor våre kompetanseområder.

Inventura Advokat arbeider hovedsakelig innenfor rettsområdene offentlige anskaffelser, entreprise og kontraktsrett. Vi bistår i alle faser i prosjekter, herunder tvist.

Vi ønsker en kandidat som har vært i advokatbransjen i noen år, og som har opparbeidet seg kompetanse innenfor våre rettsområder. Vi jobber med prosjekter i mange bransjer, og du vil få rikelig med utfordringer. Vi har behov for noen som viser initiativ, tar ansvar og har lyst å fortsette å bygge firmaet vårt. Vi ønsker også en kandidat som er en samarbeider godt med andre, og støtter andre for å nå et felles mål. Vi setter kvalitet i høysete, og det må du også gjøre.

Som advokat i vårt firma vil du ha stor påvirkningsmulighet med tanke på firmaets utvikling og egen arbeidshverdag. Vi har konkurransedyktige betingelser, og veien til partnerskap er kort hos oss for den rette kandidaten.

Spørsmål om stillingen

Per Erik Juvkam, Advokat/Partner, mobil 95 03 70 08
Gun Marit Stenersen, Advokat/Partner, mobil 94 13 03 26

Powered by Labrador CMS