ADVOKATJOBB:

Konsernadvokat

Søknadsfrist: 29. mars

Nysgjerrig på Aneo?

Vi har etablert oss som et nytt fornybarselskap med nordiske ambisjoner. Vårt oppdraget er å sikre tilgang på fornybar energi, og muliggjøre omlegging fra fossile til fornybare løsninger. Som Aneo vil vi ha økt gjennomføringskraft, og legge til rette for nye og ambisiøse kundeløsninger innen elektrifisering og energieffektivisering.

Les mer på aneo.com.

Søknadsfrist: 29. mars

Arbeidssted: Trondheim

Jobbtype: Konsernadvokat

Type stilling: Fast

SØK STILLINGEN HER

Let’s create energy!

TrønderEnergi og HitecVision har sammen etablert Aneo. Aneo skal satse stort innenfor vindkraft, solkraft, elektrifisering og energieffektivisering. Vi skal være en betydelig aktør innen det grønne skiftet. Aneo har bransjens mest spennende karrieremuligheter, og søker deg som kan trives i et miljø i bevegelse.

Aneo skal de neste årene investere opptil 20 milliarder kroner i fornybar energi i Norden. Innen 2030 skal selskapet firedoble sin produksjon av vind- og solkraft både i og utenfor Norge. Ambisjonen skal realiseres gjennom en kombinasjon av oppkjøp og prosjektutvikling i egen regi.

Konsernadvokatene i Aneo spiller en viktig rolle i realiseringen av vekstambisjonene og i gjennomføringen av selskapets strategiske prosesser. Juridisk avdeling har ansvaret for å håndtere alle juridiske saker knyttet til Aneo sin virksomhet, og vi trenger derfor nå å styrke avdelingen med en ny.

Konsernadvokat

Juridisk avdeling består i dag av 4 ansatte, og vi søker deg som ønsker å ta del i utviklingen av vårt fornybarkonsern sammen med oss.

Dine hovedarbeidsoppgaver vil være:

  • strategisk juridisk rådgivning til konsernledelsen og til våre prosjekt- og investeringsteam
  • å lede juridiske arbeidsstrømmer i forbindelse med M&A-prosesser
  • utforming og forhandling av kontrakter
  • å støtte konsernets etterlevelse av internt og eksternt regelverk (compliance)
  • å følge opp og koordinere våre eksterne juridiske rådgivere
  • variert juridisk rådgivning for alle forretningsenhetene i konsernet

Vi ser etter en kandidat som har juridisk embetseksamen, advokatbevilling og minst 3-5 års erfaring fra advokatvirksomhet eller bedriftsintern juridisk avdeling. Du bør ha erfaring fra minst ett av følgende fagområder: transaksjonsrett (M&A), selskapsrett, generell kontraktsrett, corporate governance eller energirett. Du må ha høy faglig integritet, gode samarbeidsevner og kunne jobbe selvstendig, effektivt og gjennomføringsorientert. Gode språkferdigheter i norsk og engelsk er viktig.

Vi tilbyr en utfordrende og spennende stilling som gir deg mulighet til å ta aktiv del i konsernets vekst og verdiskapende prosesser, samtidig som du bidrar til en grønnere fremtid. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Møter du ikke alle kvalifikasjonskravene, men er motivert og tror du kan lykkes i rollen? Søk likevel!

Som arbeidsgiver er vi Great Place to Work sertifisert for 9. år på rad, og det er vi stolte av! Vi satser på din utvikling, og tilbyr en fleksibel arbeidshverdag med frihet under ansvar. Vår kultur er verdibasert, og vi jobber etter våre verdier åpen-modig-ansvarlig. Vi tilbyr en av Norges beste pensjons- og forsikringsordninger som inkluderer helse- og uføreforsikring.

Som en del av rekrutteringsprosessen kan det bli aktuelt å gjennomføre bakgrunnssjekk.

Har du spørsmål til stillingen eller selskapet hører vi gjerne fra deg!

Kontaktperson

Inger Kjøsnes, head of legal, 975 00 454

Powered by Labrador CMS