Elden søker flere advokatfullmektiger

Søknadsfrist: 12.januar

Vi har hovedkontor i Oslo, og kontorer i Sandefjord, Hamar, Gol, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø.
Firmaet har 85 advokater, 35 advokatfullmektiger og til sammen over 150 medarbeidere.

Nettverk : Facebook     LinkedIn

 

Søknadsfrist: 12.januar


Arbeidssted:St. Olavsgate 25, 0166 Oslo

Jobbtype: Fast

Type stilling: Advokat

SØK STILLINGEN HER

Ønsker du å bli en del av et veletablert og anerkjent advokatfirma?

 Elden Advokatfirma ble etablert i 1994 av John Christian Elden og er en videreføring av virksomheten til advokat John Elden, som har vært en sentral aktør siden 1963. Nå trenger vi flere dyktige og engasjerte advokater til å bli en del av laget vårt.

Vi er representert over hele landet, med hovedkontor i Oslo og regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø. Dette gjør oss i stand til å betjene klienter fra ulike geografiske områder og sikre tilstedeværelse på viktige juridiske arenaer.

Elden Advokatfirma har et sterkt team bestående av over 100 advokater og -fullmektiger. 8 av våre advokater har møterett for Høyesterett, og vi har et stort tilfang av saker til behandling i Høyesterett. Vi er et fagmiljø som verdsetter kompetanse, engasjement og et dedikert arbeidsmiljø.

Som en del av vårt team vil du få muligheten til å arbeide sammen med erfarne kolleger, dele kunnskap og bidra til spennende saker. Vi legger stor vekt på kontinuerlig faglig utvikling og tilbyr et stimulerende arbeidsmiljø der du kan vokse og trives.

Arbeidsoppgavene vil være allsidige, med hovedvekt på:

  • Prosedyre i straffesaker samt i forbindelse med varetektsfengslinger og andre tvangsmidler
  • Utenrettslig og rettslig tvistehåndtering innen de fleste privatrettslige disipliner
  • Utredningsbistand og klientoppfølging for de øvrige advokatene ved kontoret

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er nyutdannet og har ønske om å bygge kompetanse og erfaring innen ett eller flere av våre fagområder.

Vi forventer at du har solide akademiske resultater, samt at du har utvist samfunnsengasjement både under studietiden og i etterkant. Som person tror vi at du er ekstrovert og en utmerket relasjonsbygger.

Elden Advokatfirma tilbyr konkurransedyktige betingelser som belønner resultater, inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi verdsetter et trygt og inkluderende arbeidsmiljø, der vi legger vekt på sosiale sammenkomster.

Er du den vi søker etter? Da ser vi frem til å motta din søknad! 

Vennligst ta kontakt eller send oss en søknad der du beskriver din motivasjon for å bli en del av Elden Advokatfirmas fagmiljø og hvilket av våre kontorer du ønsker å bli en del av. 

Spørsmål om stillingen til: 

Anne-Marie Gulichsen
Advokat / Partner
Telefon 21 61 13 00

Powered by Labrador CMS