ADVOKATJOBB:

Advokater/advokatfullmektiger

Søknadsfrist: 16. april

Lyst å jobbe i ett av Trøndelags største advokatmiljøer?
Da kan det være deg vi leter etter!

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. Vi har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40 000 store og små virksomheter som kunder har vi opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv.

Hver dag går vi på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en samarbeidspartner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag.

Vi jobber tett på kundene og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø. Vi støtter medarbeidernes personlige utvikling, og gjør det mulig for alle medarbeidere å realisere gode ideer og initiativer.

Søknadsfrist: 16. april


Arbeidssted: Trondheim

Jobbtype:Advokater/
advokatfullmektiger

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

KONTOR: Trondheim

BDO Advokater AS er et av Norges raskest voksende advokatfirmaer. Vi er i dag mer enn 75 ansatte fordelt på kontorer i Stavanger, Oslo, Trondheim, Kristiansand, Bergen og Østfold. Vi har spesialkompetanse innen skatt, avgift, selskapsrett, arbeidsrett og fast eiendoms rettsforhold samt generell forretningsjus og yter rådgivning til klienter innenfor de fleste bransjer.

BDO Advokater region MidtNord, med kontor i Trondheim, består i dag av 16 medarbeidere. Grunnet økende oppdragsmengde søker vi nå etter tre advokater/advokatfullmektiger med erfaring innfor rettsområdene merverdiavgift, skatt og selskapsrett.

Som advokat hos oss kan du forvente deg en spennende og utfordrende arbeidshverdag der du vil bli gitt muligheten til å dyrke og utvikle din faglige posisjon. På kontoret vil du jobbe i tett samarbeid med dyktige og erfarne advokater, samt kollegaer innen revisjon, rådgivning og regnskap. Vi er opptatt av å dele kunnskap og setter fokus på brukervennlige løsninger som hjelper våre klienter med å nå sine mål.

ARBEIDSOMRÅDER

Arbeidsoppgavene vil være juridisk rådgivning for eksisterende og framtidige kunder av BDO, herunder tvister. Den som tilsettes vil arbeide tett sammen med våre øvrige advokater og rådgivere, samt våre revisorer.

HVEM SØKER VI ETTER?

Vi søker primært etter advokatfullmektiger med ett til to års erfaring som ønsker å arbeide innenfor de nevnte rettsområder. Nyutdannede og mer erfarne advokater/advokatfullmektiger kan også søke.

Vi ser etter deg som har en interesse for næringslivet og er markedsorientert. Du har svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk.

PERSONLIGE EGENSKAPER:

  • Du har evne til å løse problemer selvstendig
  • Du er nøyaktig, strukturerte og pålitelig
  • Du er fleksibel og samarbeidsvillig

HVA KAN VI TILBY?

  • Personlig læring gjennom utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
  • Gode betingelser og utviklingsmuligheter
  • Interessante oppdrag og kunder
  • Et profesjonelt team i ryggen som lærer og støtter
  • Over 1700 trivelige, dyktige og engasjerte kolleger med fagkunnskap som spenner bredt
  • Et uformelt og godt sosialt arbeidsmiljø med kollegaer som bryr seg om hverandre

Høres dette spennende ut?

Da hører vi gjerne fra deg. Vi ønsker at alle kandidater benytter vår elektroniske søknadsportal. Last opp din CV, søknadsbrev og vitnemål fra høyere utdanning.

Ta gjerne kontakt med advokat/partner Ingjer Ofstad ([email protected],
+47 975 07 768).

SØKNADSFRIST: 16. APRIL 2021

Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Kontaktpersoner:

Ingjer Ofstad
Advokat/Partner
+47 975 07 768
[email protected]

Powered by Labrador CMS