Advokatfullmektig til Aviation

Søknadsfrist: Fortløpende

Bedriften din har ikke tid til feil eller intetsigende svar. Du trenger spesialister som forstår virksomhetens kjernebehov og kan løse juridiske utfordringer. Dermed kan du fokusere på det vesentlige, nemlig bedriften selv.

Hos IUNO er det ingen tvil om den faglige kvaliteten. Vi tror på spesialisering og behandler bare saksområder hvor vi har den nødvendige ekspertisen.

Vanetenkingen blomstrer fremdeles. Mange ting gjøres som de har blitt gjort i årevis. Det gir dårligere og dyrere løsninger på morgendagens problemer. 

Hos IUNO vil vi gjerne vise at det finnes andre veier. 

Søknadsfrist: Fortløpende

Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Fast

Type stilling: Advokatfullmektig

SØK STILLINGEN HER

Går du videre der hvor andre stopper? Vil du være med på å utfordre vanetenkningen i advokatbransjen? Da er du kanskje vår nye advokatfullmektig til Aviation. 

Få massevis av utfordringer

Som nyansatt advokatfullmektig ved IUNO blir du en del av vårt voksende Aviation team med spesialister i Danmark, Sverige og Norge. Vi gir råd til store og mellomstore selskaper i Norden og resten av verden.

Du får mange spennende utfordringer som advokatfullmektig i IUNO. Du vil raskt få anledning til å håndtere saker selvstendig, og du samarbeider tett med resten av teamet for å løse kundenes komplekse problemstillinger.

Du får mye kundekontakt, noe som gjør hverdagen spennende og utfordrende.

Vi har tillit til deg, og du blir tildelt stort ansvar når du hjelper våre kunder sammen med teamet ditt. Etter hvert som du utvikler deg og dine egne ferdigheter, vil du også få økt ansvar, noe som vil gjenspeiles i arbeidsoppgavene som lander på skrivebordet ditt. Du vil derfor få muligheten til å utvikle og forme din fremtidige karriere, hvor det alltid er mulighet for veiledning og sparring med noen av de mest spesialiserte advokatene i bransjen.

Vi tilbyr deg et ambisiøst og personlig utviklende arbeid, med kontinuerlig sparring og feedback, relevante kurs, workshops m.m.

Merk forskjellen

Vi utfordrer hverandre og tar et daglig oppgjør med vanetenkning når vi møter den, for å skape størst mulig verdi for kundene våre. Og så er vi digitale helt ut til fingerspissene. Hos IUNO får du mulighet og rom til å utvikle deg til en helstøpt spesialist med forretningsmessig teft og et sterkt kundefokus.

Som spesialister innenfor vårt område, med store og mellomstore selskaper over hele verden som kunder, jobber vi ofte med komplekse spørsmål og korte tidsfrister.

Våre ambisjoner og høye profesjonalitet kommer tydelig til uttrykk, og det er aldri noen tvil om at vi har en sterk lidenskap for sakene og kundene våre. Vi legger stor vekt på at alle skal trives, at vi kan ha en uformell tone med hverandre og kundene, og at det skal være gøy å gå på jobb – hver dag.

Vi er et annerledes advokatfirma, og vi ser på oss selv som ett stort team i ordets rette forstand. Den gode stemningen merker du med en gang du går gjennom døren. Og dette er noe kundene våre legger merke til og setter pris på.

Du kan bli bedre kjent med oss på no.iuno.law og på Facebook og Instagram, hvor vi heter @iunonorway.

Litt om deg

  • Du har nettopp fullført mastergraden eller blir ferdig etter årsskiftet – kanskje er du allerede advokatfullmektig
  • Du har kommersiell innsikt og er ambisiøs
  • Du skriver norsk og engelsk feilfritt
  • Du trives med korte tidsfrister og høyt tempo
  • Du er utadvendt og liker å delta i undervisning, markedsføring og salg
  • Du har god digital og teknisk forståelse
  • Du liker å tenke utenfor boksen og utfordre deg selv

Slik søker du

Trykk på knappen "Søk stillingen" til høyre for å søke på jobben som advokatfullmektig.

Alle felter med * må fylles ut før du kan sende inn søknaden. Du får en kvittering på e-post når søknaden er mottatt.

Hvis du har spørsmål om stillingen, kan du ringe:

Partner Aage Krogh

+45 5374 2702 /+45 3242 9902

aak@iuno.law

Vi gleder oss til å møte deg!

Powered by Labrador CMS