ADVOKATJOBB:

Advokatfullmektig til vårt Eiendomsteam

Søknadsfrist: 9. mai

Simonsen Vogt Wiig er et ledende forretningsjuridisk advokatfirma med kontor i de største byene i Norge samt Singapore. Våre 180 advokater bistår alle sentrale bransjer, og bygger varige relasjoner med våre klienter ved å kombinere inngående forretningsforståelse og juridisk spisskompetanse i rådgivningen. Høy kvalitet i alle ledd skal være førende for vår virksomhet. Gjennom samarbeid og tilgjengelighet tilrettelegger vi for relevant og effektiv kommunikasjon og rådgivning til våre klienter. Vi har kapasitet til å kunne være både spesialiserte og allsidige, og ekspertise til å kunne løse de mest krevende problemstillingene og de største oppdragene.


Søknadsfrist: 9. mai


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Simonsen Vogt Wiig er et ledende forretningsjuridisk advokatfirma med kontor i de største byene i Norge samt Singapore. Våre 180 advokater bistår alle sentrale bransjer, og bygger varige relasjoner med våre klienter ved å kombinere inngående forretningsforståelse og juridisk spisskompetanse i rådgivningen. Høy kvalitet i alle ledd skal være førende for vår virksomhet.

Vi opplever stadig større sakspågang og ser behov for å styrke Eiendomsteamet i Oslo.

Vi bistår løpende eiendomsselskaper, tilretteleggere, investorer og utviklere med eiendomstransaksjoner, utviklingsprosjekter, samarbeidsavtaler, plan- og byggesaksprosesser, og forhandling av leieavtaler mv.

Har du interesse for:

  • Transaksjoner
  • Utviklingsprosjekter
  • Regulatorisk spørsmål
  • Eiendomsutvikling
  • Næringsleie
  • Fornybar energi

Har du du lyst til å bli en del av et forretningsorientert og sterkt fagmiljø, hvor du får jobbe team, være i direkte kontakt med kundene og med gode muligheter til å utvikle deg?

Vi ser etter en faglig sterk og løsningsorientert advokatfullmektig til vårt eiendomsteam.

Kontakt

Jørgen Lindboe
Partner
E-mail
+4791803814

Powered by Labrador CMS