ADVOKATJOBB:

Advokatfullmektig – fast stilling

Søknadsfrist: 21. juni

Rime Advokater er et mellomstort advokatfirma lokalisert i Oslo sentrum. Rime Advokater gir juridisk bistand til bedrifter og privatpersoner. Selskapet fokuserer på å gi bistand av høy kvalitet på en enkel og lettfattelig måte. Rime Advokater gir juridisk bistand innen arbeidsliv, bank og finans, fast eiendom, idrett og foreningsliv, selskapsrett, arv, ekteskap og samboerforhold, tvisteløsning, konkurs, transaksjoner m.m.


Søknadsfrist:
21. juni


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vi søker etter en advokatfullmektig som har interesse for insolvens, konkurs og generell forretningsjus. Både nyutdannede kandidater og jurister med noe erfaring kan søke. Vi vil vektlegge gode faglige evner, sans for praktiske løsninger og evne til selvstendig, målrettet og nøyaktig arbeid.

Arbeidet fordrer at du viser evne til raskt å drive frem saker i nært samarbeid med ansvarlig partner, i tillegg til at du har forståelse og interesse for selskapsrettslige, kommersielle og regnskapsmessige forhold.

Som advokatfullmektig hos oss kan vi tilby deg utfordrende oppgaver til konkurransedyktige vilkår, gode fasiliteter, et engasjert og godt faglig og sosialt miljø, samt gode muligheter for læring og utvikling.

Rime Advokatfirma DA har i dag 26 medarbeidere totalt, hvorav ni partnere, en senioradvokat, en fast advokat og fire advokatfullmektiger. Rime skal vokse og har ambisjoner for fremtiden. Vi skal være et moderne, fremtidsrettet og teknologibasert firma, hvor vi skal trives på jobben og levere gode løsninger for våre kunder.

Kortfattet søknad med CV, karakterutskrift og attester sender du til mail@rime.no. Hvis du vil vite mer om Rime, finner du oss på www.rime.no.

Hvis du har spørsmål kan du ta kontakt med advokat Hans Otto Meyer på hom@rime.no eller advokat Viggo Scherger på vsc@rime.no,
eller du kan ringe oss på 23 00 34 00.

Powered by Labrador CMS