ADVOKATJOBB:

Rime Advokatfirma søker advokatfullmektig

Søknadsfrist: 15. januar

Rime Advokatfirma DA har røtter tilbake til 1964 og har i dag 27 medarbeidere. Vi har en omfattende praksis som bostyrere i konkurs. I tillegg har vi en betydelig oppdragsmengde innenfor fast eiendom/entreprise, bank og finans, selskapsrett og transaksjoner, samt arbeidsrett. Våre klienter spenner fra børsnoterte selskap til privatpersoner, og vi arbeider ofte internasjonalt. Rime skal være et moderne, fremtidsrettet og teknologibasert firma. Hos oss jobber vi som et lag for hverandre, og for kundene – vi skal både innfri og overgå deres forventninger. Vi holder til i hyggelige lokaler i Tollbugaten 27 midt i Oslo sentrum.


Søknadsfrist: 15. januar


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Er du en advokatfullmektig som har interesse for forretningsjus? Har du gode faglige evner, sans for praktiske løsninger og evne til selvstendig, målrettet og nøyaktig arbeid? Da kan du være den vi er på jakt etter.

Vi har behov for å styrke teamet med 1 - 2 nye advokatfullmektiger. Nyutdannede og kandidater med 1-3 års erfaring som har interesse innenfor fagfeltet oppfordres til å søke.

Arbeidet fordrer at du viser evne til raskt å drive frem saker i nært samarbeid med ansvarlig partner, i tillegg til at du har forståelse og interesse for kommersielle og insolvensrettslige forhold. Som advokatfullmektig hos oss kan vi tilby deg utfordrende oppgaver til konkurransedyktige vilkår, gode fasiliteter, et engasjert og godt faglig og sosialt miljø, samt gode muligheter for læring og utvikling.

Kortfattet søknad med CV, karakterutskrift og attester sender du til mail(a)rime.no. Skriv gjerne om du har særlig interesse for insolvens eller noen av våre andre fagområder. Hvis du vil vite mer om Rime, finner du oss på www.rime.no. Søknadene behandles fortløpende.

Har du spørsmål eller andre henvendelser?

Niels R. Kiær, nik(a)rime.no, 908 28 258

Morten Haugen, moh(a)rime.no, 977 23 119

Du kan også ringe oss på 23 00 34 00.

Powered by Labrador CMS