ADVOKATJOBB:

Vil du være en del av et fremgangsrikt team?

Søknadsfrist: Løpende

Økland har de siste ti årene hatt en omfattende vekst, og teller nå 46 medarbeidere. Av disse er 35 advokater og advokatfullmektiger.

Vi har hele veien utviklet oss i tråd med den filosofi, integritet og serviceholdning som grunnleggerne har stått for: faglig bredde, juridisk styrke, kombinert med lokalkunnskap, nøktern fremtoning og løsningsorientering. Vi er et forretningsjuridisk firma, med hovedfokus på fast eiendom, entreprise, selskapsrett, arbeidsrett, avtalerett og bobehandling. Våre advokater har også bred erfaring innen privatrett, og fagfeltene erstatning, barnefordeling, barnevern og bistandsoppdrag.

Firmaets lange tradisjon og stabilitet har gitt oss betydelig tillit, både i og utenfor rettsapparatet. Dette, kombinert med vår lange erfaring, gjør oss i stand til å løse mange typer oppdrag og gir en trygghet for våre klienter.

Vi har vårt hovedkontor sentralt i Lillestrøm og avdelingskontorer i Oslo, Sørumsand og Eidsvoll. Våre advokater påtar seg oppdrag fra hele landet for både private og offentlige aktører. Advokatfirmaet Økland & Co DA er en del av International Lawyers Network (ILN), et internasjonalt nettverk av advokatfirmaer med spesialkompetanse innen forretningsjus.


Søknadsfrist: Løpende


Arbeidssted: Lillestrøm

Jobbtype: Fast

Type stilling: Advokatfullmektiger


SØK STILLINGEN HER

Vi søker flere advokatfullmektiger til vårt kontor i Lillestrøm

Advokatfirmaet Økland & Co DA er i stor vekst. Vi er Romerikes største advokatfirma og omsatte i 2020 for over kr 85 millioner. Romerike er den raskest voksende regionen i Norge, og oppdragene er mange. Vi har derfor behov for flere advokatfullmektiger for å styrke laget!

Vi ser etter deg som har lyst til å følge et selskap i vekst og kaste deg ut i mange, ulike problemstillinger og prosjekter. Våre satsningsområder er fast eiendom, entreprise, selskapsrett, transaksjoner, kontraktsrett, offentlige anskaffelser og konkurranserett. Vi jobber også med restrukturering, bobehandling, arbeidsrett, avtalerett og privatrett. Har du særlig interesse for forretningsjus og eiendomsrett er det positivt, men vi ser primært etter folk som har stor arbeidskapasitet og evner godt å arbeide selvstendig.

Hos oss er det rom for å utvikle seg faglig, få lære av et dyktig team og bidra med ditt! For oss i Økland er det også et mål å gi våre fullmektiger bred prosedyreerfaring og bidra til at veien til advokatbevilling er lærerik og effektiv.

Send oss din søknad med CV, attester og kopi av vitnemål/karakterutskrift.

Vi behandler søknader fortløpende.

Nærmere opplysninger ved henvendelse til daglig leder:

Audun L. Bollerud på tlf. 64 84 60 60.

Les mer på oklandco.no

Powered by Labrador CMS