ADVOKATJOBB:

EY Tax & Law i Trondheim søker advokatfullmektig

Søknadsfrist: 13. desember

EY er en ledende aktør innen revisjon, rådgivning, skatt og avgift, forretningsjus og transaksjonstjenester. Våre prosjekter, kunder og kollegaer kommer fra hele verden og fra alle bransjer, og vårt omfattende tjenestetilbud betyr at vi kan tilby deg varierte karriere- og læringsmuligheter. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi mener at mangfold gjør oss sterkere. Vi verdsetter derfor ideer fra alle kollegaer – fra sommervikar til partner. Slik kan vi levere bedre tjenester til kundene våre og sette preg på samfunnet. Selv om vi jobber i team, så er individuell utvikling kjernen i vår kultur. Fra global mobilitet til innovativ opplæring – vi tilbyr muligheter for at du skal forbedre din faglige og personlige kompetanse i et motiverende miljø.


Søknadsfrist: 13. desember


Arbeidssted: Trondheim

Jobbtype: Advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Muligheten

Vil du jobbe med forretningsjuridiske spørsmål i et av Norges største advokatfirma? Vi søker nå etter advokatfullmektig til vårt kontor i Trondheim. Ved kontoret til Ernst & Young Advokatfirma AS i Trondheim er det ansatt 7 advokater, advokatfullmektiger og skatterådgivere fordelt på 3 kvinner og 4 menn. Vi har økende oppdragsmengde og ser nå etter deg som enten er nyutdannet jurist eller har noen få års erfaring.

EY Tax & Law i Trondheim holder til i nyoppussede lokaler i Pirsenteret på Brattørkaia og vi tilbyr fleksible arbeidsordninger i et stort og moderne arbeidsmiljø. Hos oss vil du bli en del av et tverrfaglig team som samarbeider om å finne de beste løsninger for våre kunder. Vi er serviceinnstilte og har et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø. Læringskurven er bratt og vi tilbyr tett oppfølging av deg som medarbeider i EY.

Ernst & Young Advokatfirma AS består av om lag 300 medarbeidere rundt omkring i hele Norge. Vi yter tverrfaglig bistand hovedsakelig innenfor områdene skatterett, merverdiavgift, selskapsrett, egenkapitaltransaksjoner, omstrukturering, generasjonsskifter og forretningsjus. Advokatfirmaet har et utstrakt samarbeid med EY’s revisorer og konsulenter, noe som på en positiv måte påvirker arbeidsoppgavene, kunderelasjoner og nettverk, samt hverdagen som medarbeider i advokatfirmaet.

I tillegg til advokatfirmaet vil du bli en del av globale EY som er en ledende aktør innen revisjon, rådgivning, skatt og avgift, forretningsjus og transaksjonstjenester. Det er om lag 284 000 medarbeidere i EY globalt og med vårt nettverk betyr det at våre kunder kommer fra hele verden og fra alle bransjer. Vårt omfattende tjenestetilbud betyr at vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver og forskjellige karriere- og læringsmuligheter. Hos EY er medarbeiderne den viktigste ressursen og vårt mangfold gjør oss sterkere. Vi verdsetter derfor ideer fra alle kollegaer; fra nyansatte og trainee til partnere. Vi jobber i team, men individuell utvikling står sentralt når vi utvikler våre medarbeidere. Fra global mobilitet til innovativ opplæring – vi tilbyr muligheter du behøver for å utvikle din faglige og personlige kompetanse i et motiverende arbeidsmiljø.

Viktige arbeidsoppgaver vil være

  • Rådgivning og bistand knyttet til nasjonal og internasjonal bedrifts- og personbeskatning, og norsk selskapsrett
  • Klagesaker og annen korrespondanse med Skatteetaten innenfor skatterett og merverdiavgift
  • Planlegging og gjennomføring av egenkapitaltransaksjoner, omorganisering av bedrifter og generasjonsskifter
  • Skatterapportering

Egenskaper for å lykkes i rollen

Den rette kandidaten for oss:

  • har master i rettsvitenskap, med fordel også spesialisering innenfor skatterett, selskapsrett og/eller merverdiavgift – det er likevel ingen betingelse
  • har gode samarbeidsevner
  • er strukturert og jobber målrettet
  • er villig til å lære
  • har du god skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • er utadvendt og liker å kommunisere med kunder

Hva EY tilbyr

EY har definert sitt formål som building a better working world . Dette gjennomsyrer vår arbeidskultur, og som ansatt hos oss får du jobbe med inspirerende og meningsfulle prosjekter. I EY er du delaktig i å definere din karriere med stor innflytelse over din egen arbeidshverdag. Du vil bli en del av vårt globale nettverk av spesialister innen et internasjonalt tjenesteområde. Fra første dag vil du få utfordrende og stimulerende oppgaver på tvers av klienter og bransjer. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs. Vi setter derfor din utvikling i fokus. Alle ansatte i EY inngår i EYs karriere og utviklingsprogram som blant annet inkluderer muligheten til å ta en fullfinansiert Tech MBA. I tillegg holdes omfattende årlig kursing, tilpasset nivå, interesser og behov, innen relevante fagdisipliner. Du vil være en del av et tverrfaglig miljø som vektlegger høy kvalitet og kunnskapsdeling. Sist, men ikke minst tilbyr vi gode betingelser, i et stimulerende, inkluderende, jordnært og hyggelig arbeidsmiljø.

Hvis du kan vise at du oppfyller kriteriene ovenfor, ta gjerne kontakt med oss så snart som mulig.

Advokat Espen Temre, espen.temre@no.ey.com / 995 09 195

Advokat (H) Tone Lillestøl, tone.lillestol@no.ey.com / 913 98 069

Søknadsfrist: 06.12.2021, søknader behandles fortløpende

Den eksepsjonelle EY-opplevelsen. Det er din mulighet

EY | Building a better working world

EY eksisterer for å bygge en bedre arbeidsverden, og bidra til å skape langsiktig verdi for klienter, mennesker og samfunn og bygge tillit i kapitalmarkedene.

Muliggjort av data og teknologi, gir forskjellige EY-team i over 150 land tillit gjennom forsikring og hjelper kunder å vokse, transformere og operere.

Arbeid på tvers av forsikring, rådgivning, lov, strategi, skatt og transaksjoner, EY stiller bedre spørsmål for å finne nye svar på de komplekse problemene vår verden står overfor i dag.

Powered by Labrador CMS