LEDIG STILLING:

EIE advokat søker advokatfullmektig til vårt kontor på Skøyen i Oslo

Søknadsfrist: Snarest

EA Advokatfirma AS er franchisetaker hos EIE advokat. EIE driver en av Norges mest suksessrike eiendomsmeglerkjeder, EIE eiendomsmegling, og har utvidet sitt spekter med EIE advokat.

Les mer om oss her


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Heltid/Fast

Type stilling: AdvokatfullmektigSØK STILLINGEN HER

EIE advokat søker advokatfullmektig til sitt kontor på Skøyen. I dag består kontoret av fire advokater med lang erfaring innen fast eiendom, samt to advokatfullmektiger. Vi arbeider primært med de fleste sider av fast eiendoms rettsforhold, samt tilgrensende fagfelter, herunder skatterett. Vi bistår både små og mellomstore bedrifter og privatpersoner. Hos EIE advokat vil du få jobbe i et engasjert og dyktig team med et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø.

Vi søker en dyktig advokatfullmektig. Du må være villig til å jobbe i et høyt tempo, være nøyaktig, strukturert, kunde- og løsningsorientert, samt like å jobbe med faglige problemstillinger. Du må ønske å knytte dine egne kontakter innenfor EIE eiendomsmegling, og på sikt etablere egne relasjoner.

Kvalifikasjoner:

  • Du har gode eksamensresultater og holder et høyt faglig nivå.
  • Du er løsningsorientert.
  • Du har mastergrad i jus og har lyst å jobbe strukturert for å få advokatbevilling
  • Du er nysgjerrig på ulike rettsområder, og har lyst til å jobbe bredt mot både privatkunder og SMB-markedet, også med kompliserte rettslige spørsmål. Du bør ha interesse for fast eiendom.
  • Til tross for kort tids erfaring kan du jobbe selvstendig.
  • Vi legger også vekt på gode samarbeidsevner.
  • Du liker å levere Premium rådgivning

Målet til EIE advokat er at advokattjenester skal bli enklere tilgjengelig for bedrifter og privatpersoner.

EA Advokatfirma AS er franchisetaker hos EIE advokat. EIE driver en av Norges mest suksessrike eiendomsmeglerkjeder, EIE eiendomsmegling, og har utvidet sitt spekter med EIE advokat. Den bærende ideen er at det er store synergier å hente i et samarbeid mellom eiendomsmeglingsvirksomheten og advokatvirksomheten. Som advokatfullmektig hos oss vil du få muligheten til å utvikle dette samarbeidet, og til å bli med på videre vekst.Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, pensjons- og forsikringsordninger.Ea Advokatfirma AS sitter lokalisert i flotte lokaler Karenslyst Allé 49, sammen med kjedeledelsen i EIE og EIE Økonomi AS. Eie Økonomi AS foretar oppgjør for alle eiendomstransaksjoner gjort av meglere i EIE-kjeden.EIE leverer Premium rådgivning, som blir bekreftet gjennom å bli bransjevinner i Norsk Kundebarometer både i 2023, 2021 og 2020. Tilliten som markedet allerede har til merkevaren EIE er høy, og en viktig faktor for kundene når de skal velge advokat. Som advokatfullmektig vil du få være med på den videre utviklingen av denne sterke merkevaren.

Spørsmål om stillingen:

Christian S. Gjerstrøm
Daglig leder
92 26 68 87

Powered by Labrador CMS