ADVOKATJOBB:

CLP søker advokatfullmektig til bank og finans

Søknadsfrist: 21. juni

Fordi det er forskjell på mennesker, er det forskjell på advokater – og advokatfirmaer. CLP er et effektivt og eksklusivt alternativ til de største advokatfirmaene. Et alternativ der engasjementet er personlig og prosessene preget av svært høy kvalitet.

Vi mener at de beste resultatene kommer når vi jobber tett sammen med kundene våre. Vi er overbevist om at dette gjør CLP bedre rustet til å bistå våre oppdragsgivere i en stadig mer kompleks hverdag, både rettslig og forretningsmessig.

Vi er om lag 45 advokater som arbeider ved vårt kontor i Oslo. Våre kjerneområder er Corporate, Næringseiendom, Tvisteløsning og Teknologi/IPR. Corporate-området vårt omfatter Bank og finans, Capital Markets, Corporate/M&A, Fornybar energi og kraft, Private Equity og Retail.

Våre kunder er norske og utenlandske næringsdrivende og investorer. CLP har et stort nettverk i Norge og utlandet.

CLP rangerer høyt i flere nasjonale og internasjonale kåringer.

Det er lønnsomt å samarbeide med CLP.


Søknadsfrist: 21. juni


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokatfullmektig
- bank og finans

Type stilling: Fast

SØK STILLINGEN HER


CLP vokser og har behov for en advokatfullmektig som skal arbeide i vår corporate-avdeling, i hovedsak innenfor området bank og finans. Vi håndterer både større og mindre fremmedkapitaltransaksjoner, og gir råd i generelle spørsmål knyttet til gjeld, sikkerhetsstillelse og garantier. Vi gir også råd om finansregulatoriske spørsmål, både innen bank, forsikring og verdipapirområdet.

CLP jobber spesielt mye med bransjer som software, teknologi, private equity, sjømat og akvakultur, fornybar energi og andre viktige fremtidsrettede bransjer for Norge. Vi er om lag 45 advokater som arbeider ved vårt kontor i Oslo. Våre kjerneområder er Corporate, Næringseiendom og Tvisteløsning. Corporate-området vårt omfatter Bank og finans, Capital Markets, Corporate/M&A, Fornybar energi og kraft, Private Equity, Retail og Teknologi og media.

Vi ser derfor etter deg som:

Er nyutdannet, eller har et par års erfaring, og har interesse for fagområdene bank og finans

Liker å jobbe i team, men også gjøre selvstendige vurderinger

Er strukturert og ansvarsfull

Trives med et høyt tempo

Behersker godt både norsk og engelsk som arbeidsspråk

Vi kan tilby:

Engasjerte og dyktige kollegaer

En flat struktur med stor delaktighet i prosjekter

Et svært godt arbeidsmiljø

Satsing på de ansatte og egenutvikling

Gode betingelser og arbeidsforhold

Vårt team og arbeidsmiljø:

Vi er alltid på jakt etter nye lagspillere som kan bidra til gode resultater for våre kunder. Som advokat i CLP vil du bli del av et allsidig og imøtekommende team bestående av høyt kvalifiserte problemløsere. Du vil få anledning til å arbeide med spennende og varierte oppdrag for både norske og internasjonale kunder innenfor våre kjerneområder, og samtidig utvikle deg til å bli en svært god advokat.

Vi mener at suksess er resultatet av mange kloke hoder som arbeider sammen. Vi legger derfor stor vekt på samarbeid og kompetanseutvikling, og er alltid opptatt av å spille hverandre gode. Dette har skapt et unikt arbeidsmiljø preget av flate strukturer, generøsitet og prestasjonslyst. Sammen med oss får du alle muligheter til å utvikle deg både personlig og profesjonelt under tett oppfølgning av våre partnere og mer erfarne advokater.

Gode resultater krever til tider stor arbeidsinnsats. Til gjengjeld tilbyr vi stor fleksibilitet i din arbeidshverdag, og vi gjør vårt beste for å legge til rette for dine behov.

Kontaktperson:

Christine Berg, HR- og administrasjonssjef Telefon 950 85 575

Powered by Labrador CMS