ADVOKATJOBB:

Old books on the desk in a library.
Old books on the desk in a library.

Advokat/advokatfullmektig til EU/EØS- og konkurranserettsteamet

Søknadsfrist: 2. mai

Simonsen Vogt Wiig er et ledende forretningsjuridisk advokatfirma med kontor i de største byene i Norge samt Singapore. Våre 180 advokater bistår alle sentrale bransjer, og bygger varige relasjoner med våre klienter ved å kombinere inngående forretningsforståelse og juridisk spisskompetanse i rådgivningen. Høy kvalitet i alle ledd skal være førende for vår virksomhet. Gjennom samarbeid og tilgjengelighet tilrettelegger vi for relevant og effektiv kommunikasjon og rådgivning til våre klienter. Vi har kapasitet til å kunne være både spesialiserte og allsidige, og ekspertise til å kunne løse de mest krevende problemstillingene og de største oppdragene.


Søknadsfrist: 2. mai

Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Simonsen Vogt Wiig er et av landets største advokatfirmaer med 180 advokater og leverer juridiske tjenester til næringslivet og det offentlige. Simonsen Vogt Wiig har kontorer i de største byene i Norge samt i Singapore.

Vi opplever stadig større sakspågang og ser behov for å styrke EU/EØS – og konkurranserettsteamet i Oslo.

Vi har omfattende erfaring med EU- og EØS regulatoriske spørsmål, statsstøtte og konkurranserett innenfor en rekke bransjer og fagområder. SVW er også ledende innenfor offentlig anskaffelser og bistår både oppdragsgivere og leverandører. Vi er også en av de største leverandørene av juridiske tjenester til offentlig sektor.

Har du interesse for:

  • EU- og EØS regulatoriske spørsmål
  • Konkurranserett
  • Offentlig anskaffelser

Og har du lyst til å bli en del av et forretningsorientert og sterkt fagmiljø, hvor du får jobbe i team, være i direkte kontakt med kundene og med god mulighet for å utvikle deg?

Vi ser etter en faglig sterk og løsningsorientert advokat/advokatfullmektig innen EU/EØS- og konkurranserett. En stor del av arbeidet foregår på engelsk og et tredjespråk er også en fordel. Skriftlige så vel som muntlige ferdigheter vil bli lagt vekt på.

For ytterligere spørsmål ta kontakt med:

Jan Magne Langseth
Partner
Email
+47 966 44 440

Hjemmeside: svw.no

Powered by Labrador CMS