LEDIG STILLING:

Vi søker dyktige og engasjerte arbeidsrettsadvokater

Søknadsfrist: 20. juni

Littler advokatfirma AS er et spesialisert nisjefirma med dybdekunnskap og omfattende erfaring innen arbeids livets juss. Vi er anerkjent som et av de beste firmaene i vår bransje i Norge. Vi er også høyt plassert av de internasjonale rangeringsbyråene Chambers og Legal 500.

Visjonen vår er å være førstevalget på området, og vår dedikasjon stikker dypt. Mange av våre advokater har viet hele sin karriere til dette fagfeltet og har spesialisert seg innen ulike områder av arbeidsretten.

Vi er en del av Littler, verdens største advokatfirma innen arbeidsrett, og har en global tilstedeværelse med mer enn 1800 advokater på over 100 kontorer verden over. Dette betyr at våre klienter har tilgang til vårt nettverk over hele verden, og kan dra nytte av vår ekspertise uavhengig av hvor de har sin virksomhet.

Les mer om oss her


Søknadsfrist: 20. juni


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Fast/ Heltid

Type stilling: Advokat

SØK STILLINGEN HER

Vi har økt oppdragsmengde i Norge og internasjonalt, og søker dyktige og engasjerte advokater som vil drive arbeidslivsjussen fremover sammen med Littler-kollegaer i Norge og verden over.

Vi er et anerkjent nisjefirma innen arbeidslivets juss. Firmaet er en del av Littler, verdens største arbeidsrettsfirma med mer enn 1800 advokater fordelt på mer enn 100 kontorer over hele verden.

Stadig mer komplekse saker gjør at vi spesielt ønsker å styrke oss på senioradvokat- og partnernivå. Advokater med mindre erfaring er også velkommen til å søke.

Vi ser etter deg som:

  • Har god forretningsforståelse og høy faglig kompetanse
  • Er dyktig relasjonsbygger med gode kommunikasjonsevner
  • Er lagspiller og bidrar til kompetanseutveksling og samskaping
  • Er løsningsorientert, effektiv og sterkt motivert av å forbedre klientens hverdag
  • Er fleksibel med stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne

Vårt arbeidsmiljø og hva vi tilbyr:

Arbeidslivsjussen går på tvers av alle sektorer og bransjer, så hos oss får du jobbe med klienter som representerer alle næringer og virksomheter. Du vil være en del av et team som er høyt rangert og anerkjent nasjonalt og internasjonalt, og som er opptatt av samarbeidskultur.

Du vil få mulighet til å jobbe med varierte og utfordrende oppdrag for norske og internasjonale klienter. Derfor er det viktig at du er god til å forstå klientenes behov, og at du behersker problemløsning på et høyt nivå.

Du vil få anledning til å videreutvikle deg i advokatrollen i et innovativt og lærende internasjonalt miljø. Derfor er det viktig at du er opptatt av utvikling og vekst både hos deg selv og andre.

Vi holder til i flotte lokaler rett ved Stortinget, og tilbyr eget kontor til alle ansatte.

Ta kontakt med oss. Vi vil gjerne høre fra deg!

Kontaktinformasjon

  • Ole Kristian Olsby, Managing Partner, Telefon +47 90724887

Søknad sendes til work@littler.no

Vi er opptatt av mangfold og ønsker et bredt rekrutteringsgrunnlag og dyktige kandidater.

Søknader mottas og vurderes fortløpende. Tiltredelse snarest eller etter avtale.

Powered by Labrador CMS