ADVOKATJOBB:

Vi søker advokater til nytt franchisekonsept

Søknadsfrist: Snarest

I dag er EIE advokat et lite selskap med store vekstambisjoner. Selskapet er 100 prosent eid av EIE franchise AS, som driver EIE eiendomsmegling. EIE er en erfaren franchisegiver, og er nominert til "Årets franchisekjede".

EIE advokat leverer primært til privatpersoner og små, mellomstore bedrifter. Samarbeidet med EIE eiendomsmegling gir EIE advokat en unik kunnskap om, og inngripen i, eiendomsbransjen.


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Karenlyst Allé 49, 0279 Oslo

Jobbtype: Advokat og franchisetaker

Type stilling: Selvstendig næringsdrivende


SØK STILLINGEN HER

Har du lyst til å drive ditt eget advokatselskap med EIE sitt sterke merkenavn og støtte til administrative oppgaver fra EIE sitt solide franchisekonsept? Slik at du kan bruke tiden din på å løse oppdrag for klientene.

Målet til EIE advokat er at advokattjenester skal bli enklere tilgjengelig for privatpersoner og små, mellomstore bedrifter. Ta kontakt for en uforpliktende samtale om du synes det høres interessant ut å vokse sammen med oss.

EIE driver en av Norges mest suksessrike eiendomsmeglerkjeder, EIE eiendomsmegling, og har nå utvidet med EIE advokat.

EIE omsetter eiendom for 42 milliarder årlig. Basert på kundestrøm fra EIEs 260 eiendomsmeglere, kjøp og salg av 8500 eiendommer og 6,7 millioner unike sidervisninger på eie.no tilføres du mange spennende saker fra både privatkunder og SMB-markedet.

EIE leverer Premium rådgivning, som blir bekreftet gjennom å bli bransjevinner i Norsk Kundebarometer både i 2021 og 2020. Tilliten markedet allerede har til merkevaren EIE vil være en viktig faktor for kundene når de skal velge advokat.

I tillegg til disse åpenbare synergiene vil advokatene i EIE motta støtte til markedsføring, økonomi, fagnettverk, regeletterlevelse, IT-systemer m.m. Og om ikke dette er nok så mottar nye franchisetakere markedsstøtte til etablering og drift av advokatselskapet første driftsår.

  • Du er advokat, advokatfullmektig eller jurist med noe erfaring med salg av advokattjenester
  • Du mener, som oss, at det er et stort behov for at privatpersoner og SMB-markedet enklere skal få tilgang til advokattjenester
  • Du er offensiv, og du har tro på størrelse og kvalitet som en konkurransefaktor
  • Du setter pris på work life balance og selvstendighet
  • Du liker å levere Premium rådgivning!

Vi ønsker å bli landsdekkende, så hvor i Norge du holder til er ikke viktig for oss.

Hvis du ikke har drevet eget selskap så hjelper vi deg med det.

Powered by Labrador CMS