ADVOKATJOBB:

Advokat i Konsernjuridisk avdeling i SpareBank 1 Gruppen AS

Søknadsfrist: 18. mai

Selskapene i SpareBank 1-alliansen utgjør sammen en av de største finansaktørene i Norge, og er en bærebjelke i mange lokalsamfunn. SpareBank 1 Gruppen AS er eid av bankene i SpareBank 1-alliansen. SpareBank 1 Gruppen AS er morselskap til 8 selskaper og yter, foruten kontrollfunksjon med sine datterselskaper, også tjenester til sitt søsterselskap, SpareBank 1 Banksamarbeidet DA. Samlet utvikler disse selskapene alt fra spare- og pensjonsprodukter, digital infrastruktur til folkefinansiering og innovative fintech-løsninger for bankene.

SpareBank 1 Gruppen bygger på grunnfilosofien til alliansens lokale sparebanker, som en engasjert og ansvarlig samfunnsaktør. Bankene kjemper hver dag for en enklere og bedre hverdagsøkonomi for folk flest og utgjør i dag Norges nest største finansgruppering, målt i utlånskapital.


Søknadsfrist: 18. mai


Arbeidssted: Hammersborggata 9, 0181 Oslo

Jobbtype: Advokat

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Konsernjuridisk avdeling i SpareBank 1 Gruppen AS yter juridiske tjenester til alle selskapene som inngår i finanskonsernet. Avdelingen er også juridisk rådgiver for felles aktiviteter som utføres i alliansesamarbeidet mellom de 14 bankene i SpareBank 1-alliansen. Vi er et team på elleve medarbeidere, hvorav ti advokater.

Nå søker vi en dyktig og motivert advokat med solide juridiske kvalifikasjoner og relevant erfaring. Vår nye kollega skal hovedsakelig arbeide med selskapsrettslige problemstillinger, herunder M&A relaterte transaksjoner, samt kontraktsrett. Det vil også bli muligheter for å arbeide med finansregulatoriske spørsmål og generell rådgivning innen det forretningsjuridiske området.

Hos oss vil du arbeide med et bredt spekter av juridiske problemstillinger innen forsikring, bank og finans. Vi jobber tett på forretningssiden, både i enkeltspørsmål og som en del av større prosjekter. Du vil få varierte og utfordrende arbeidsoppgaver som vil gi god anledning til faglig og personlig utvikling.

Vår ønskeliste er at du

 • er selvstendig, effektiv og løsningsorientert
 • er en lagspiller som forstår verdien av å jobbe på tvers mellom enheter, og kan bidra til erfaringsutveksling og kontinuerlig læring
 • er en god diskusjonspartner- og rådgiver for våre oppdragsgivere
 • er hjelpsom, serviceorientert og kan bistå oppdragsgivere effektivt og med høy kvalitet

Vi ser etter deg som kjenner deg igjen i følgende beskrivelse

 • er en dyktig jurist med gode faglige kvalifikasjoner og flere års erfaring innenfor de angitte rettsområdene, gjerne fra advokatfirma eller finansforetak
 • har god forretningsforståelse, er løsningsorientert og trives med å jobbe i et miljø med hektiske arbeidsdager og stadige endringer
 • har gode analytiske evner og kommuniserer godt både skriftlig og muntlig
 • er læringsvillig, positiv og nysgjerrig
 • har gode relasjons- og samarbeidsevner
 • har høy faglig og personlig integritet
 • har advokatbevilling

Vi har et inkluderende og godt faglig arbeidsmiljø, og kan tilby konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi holder til i moderne lokaler i Oslo sentrum med blant annet gode treningsfasiliteter på arbeidsplassen. Hvis dette høres interessant ut, hører vi gjerne fra deg. Vil du vite mer om stillingen og hvordan det er å jobbe hos oss er det bare å ta kontakt.

Spørsmål om stillingen

Kontakt Karianne Westheim Saue, direktør og leder konsernjuridisk avdeling,
950 20 211 eller Trond Kiplesund, advokat, 977 34 381

Powered by Labrador CMS