ADVOKATJOBB:

Vårt eiendomsteam vokser! Bli med på reisen?

Søknadsfrist: Snarest

Du lurer kanskje på hvorfor vi kalles Advokatfirmaet Solver? Som advokat er det avgjørende at man er løsningsorientert, løfter blikket og finner den strategien som gir det beste resultatet for kunden. Vi er stolte av at selskapsnavnet beskriver oss – som mennesker, som problemløsere, og som advokater. I tillegg er det en god følelse når vi på hvert eneste mandagsmøte ønsker hverandre en «god morgen, Solvers»


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Advokatfirmaet Solver AS er et fremtidsrettet advokatfirma med fokus på bærekraft og utvikling, både for våre klienter og deg som vår kollega. Vår ambisjon er å levere fremtidens advokattjenester, noe som gjenspeiles i vår spesialiserte fagkunnskap, forretningsfilosofi, prisstruktur og bruk av digitale tjenester for våre klienter.

Solver startet sin reise i 2020 og består av advokater med høy bransje- og fagkunnskap og med bred erfaring fra privat og offentlig virksomhet. Vi bistår både bedrifter og privatpersoner med å finne de gode løsningene som sikrer det beste resultatet for våre klienter.

I 2020 fikk vi muligheten til å samarbeide med Nordens største forsikringsselskap, If Skadeforsikring, i anledning deres lansering av advokatforsikring. Med det som bakteppe, har vi utfordret salærmodellen og den tradisjonelle partnermodellen.

Vi tror at med riktig fokus vil vi vinne både konkurransen om kundene og de kloke hodene. Vi håper dermed at vi er fremtidens advokater.

Status så langt på vår reise? Vi vokser – og vi vokser raskt. Vi trenger derfor nye ambisiøse, nysgjerrige og dyktige advokater/fullmektiger til vårt eiendomsteam.

Vårt eiendomsteam jobber bredt innenfor fast eiendom, herunder avhending, plan- og bygg, entreprise, bustadoppføring, naborett mv. Vårt behov i dag er en advokat/fullmektig som ønsker å jobbe med eiendomsrettslige tvister, hovedsakelig innenfor avhendingsrett.

Hos oss vil du få ansvaret for å føre saken fra start til mål, innenfor trygge rammer og med god kollegial støtte. Du vil få gode muligheter for forhandlinger og rettslige prosesser.

Ettersom vi er et ungt og fremadstormende advokatfirma, kan vi ikke love deg at hver dag blir lik, men vi kan love deg et dynamisk miljø hvor du kan utvikle deg både som advokat og person. Hos oss får du muligheten til å bidra til at vi når våre mål og stadig forbedrer oss - og ikke minst får du anledning til å ha det gøy på veien.

Vi holder til i splitter nye lokaler på Vækerø i Oslo med felles kantine, treningsanlegg og for øvrig flotte fasiliteter.

Har du en genuin interesse for eiendomsfaget, er løsningsorientert, tar eierskap til dine oppgaver og ønsker å bidra til et positivt arbeidsmiljø? Da er du den vi ser etter!

Søknad, CV og vitnemål/karakterutskrift kan sendes til vår e-postadresse, eller via søkeportalen på finn.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Marcus Hytten Nilssen
Stillingstittel: Advokat
Mobil: 977 86 267

Powered by Labrador CMS