LEDIG STILLING:

Partnerkandidater søkes

Søknadsfrist: Snarest

Nova er et forretningsjuridisk advokatfirma. Vi er løsningsorienterte og har kommersiell forståelse.

Våre klienter blir hos oss fordi de får tett oppfølgning av en partner og fordi effektiv drift gir konkurransedyktige priser.

Les mer om oss her


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Heltid/Fast

Type stilling: AdvokatSØK STILLINGEN HER

Advokatfirmaet Nova DA er et veletablert advokatfirma i Oslo. Vi er en del av det nasjonale og internasjonale advokatnettverket Eurojuris. Vår spisskompetanse er særlig innenfor områdene selskapsrett, arbeidsrett, skatt og avgift, fast eiendom, idrettsjus, arv og familierett samt prosedyre.

Selskapet har siden januar 2023 implementert ny strategi. I november 2023 flyttet vi inn i fullstendig nyrenoverte lokaler i 9. etasje i Wergelandsveien 3 ved Slottsparken. Arbeidsmiljøet er godt og preget av lagånd.

Selskapet har en meget positiv utvikling, og vi ønsker nå å knytte til oss nye advokater som vil satse langsiktig sammen med oss. Vi ser etter omgjengelige, erfarne og faglig sterke kolleger, gjerne med egen portefølje. Med henblikk på en mulig jevnere kjønnsfordeling, oppfordrer vi spesielt kvinner til å kontakte oss. Vi mottar likevel gjerne også henvendelser fra menn. Det samme gjelder henvendelser fra mindre advokatfirma / advokatfelleskap som kan tenke seg samlokalisering i en overgangsfase før mulig tettere samarbeid.

For nærmere opplysninger, ta kontakt før sommeren med advokat og managing partner Erik Rosen, tlf. 930 43 999, e-post: er@novalaw.no

Powered by Labrador CMS