ADVOKATJOBB:

NorgesGruppen søker advokat som brenner for personvern og teknologi

Søknadsfrist: 12.februar

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 44.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest, og daglig besøker mer enn 1,2 millioner kunder butikkene våre. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter. Kjedekonseptene våre skal dekke alle forbrukerbehov; KIWI er lavprisbutikken, MENY og SPAR er supermarkedkjedene, mens Joker og Nærbutikken er våre nær- og distriktsbutikker. I tillegg til de fysiske butikkene satser vi selvsagt også på nett, derfor har meny.no nå blitt landets største matside. I tillegg har vi kjedene Deli de Luca, MIX og Jafs innen servicehandel, og vi driver virksomhet innen en rekke andre områder som du kan lese mer om på nettsidene våre.For at butikkene over hele landet alltid skal ha tilstrekkelig med varer sørger grossistvirksomheten ASKO for at vareflyten fra produsent til butikk er så effektiv og miljøvennlig som mulig.Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som brenner for det samme som oss. Er det deg?

norgesgruppen.no


Søknadsfrist: 12.februar


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

NorgesGruppen er landets ledende aktør innen dagligvare og forbruksvarer. Kjernevirksomheten er grossist- og detaljvirksomhet innenfor dagligvare, storhusholdning og servicehandel. Med våre 2140 dagligvarebutikker, sysselsetter vi over 40 000 medarbeidere.

Konsernet håndterer et bredt spekter personvernrettslige problemstillinger. Gjennom lojalitetsprogrammet Trumf, har vi mer enn 2,5 millioner medlemmer. I ASKO, som er NorgesGruppens grossistfunksjon, arbeides det målrettet med ny teknologi og flere prosesser benytter automasjon og roboter. Det pågår en enorm utvikling for å sikre at vi kan tilby den beste handleopplevelsen i alle kundeflater.

Vi søker etter en faglig sterk, engasjert og selvstendig advokat innen personvern, og med utpreget interesse for teknologi.

Stillingen vil ha hovedansvaret for fagområdet personvern. Dette innebærer blant annet ansvar for rettslig bistand til konsernselskapene i spørsmål og arbeid innen personvern, ansvar for å videreutvikle konsernets styringsmodell, samt selv aktivt bidra til å videreutvikle gode rutiner og støtteverktøy for konsernet. Stillingen er en del av Konsernjuridisk avdeling og rapporterer til juridisk direktør.

Konsernjuridisk avdeling består av tre advokater, og en jurist som er personvernombud og personvernrådgiver. Avdelingen bistår konsernet i alt av rettslige spørsmål, og har et bredt faglig nedslagsfelt. Vi er viktige rådgivere inn mot konsernledelsen, og jobber tett på forretningsenhetene og der beslutninger tas.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Rettslig bistand til samtlige konsernselskaper innen fagområdet personvern
 • Kompetansebygging innen personvern
 • Bistå og vurdere personvernforhold i nye satsninger, prosjekter og enkeltsaker
 • Hovedansvar for å forbedre maler, rutiner og standarder til støtte for personvern, samt operativ støtte til hvordan konsernselskapene skal etterleve eget ansvar i styringsmodellen.

Arbeidsoppgavene vil generelt tilpasses selskapenes behov og utviklingen innen fagområdet.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Advokat med minst 5 års arbeidserfaring innen personvern
 • Erfaring fra styringssystem og/eller styrende dokumenter for personvern
 • Kunne gi vurderinger og løsningsorienterte forslag for godt personvern i løpende drift, forretningsutvikling og digitaliseringsprosesser
 • God forretningsforståelse
 • Evne til å kombinere høy faglig kvalitet og effektivitet
 • Høy gjennomføringskraft

Som advokat hos oss vil du samarbeide med alle ledd i organisasjonen. Vi mener derfor at dine kommunikasjonsegenskaper må være gode, inkludert god skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk og engelsk. Videre verdsetter vi at du har høy integritet, er analytisk og strukturert, samt evner å jobbe selvstendig. Om du i tillegg også har en utpreget interesse og nysgjerrighet for teknologi, kan dette være den rette muligheten for deg.

Hvorfor NorgesGruppen?

 • Du blir del av et sterkt juridisk team med bred faglig kompetanse, som også er anerkjent i Legal500 GC Powerlist
 • Du får fagansvaret for et fagområde med høy prioritet i konsernet.
 • Du blir en viktig rådgiver i sentrale beslutninger innen teknologisk utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Utviklingsmuligheter, både faglig og personlig
 • En arbeidsgiver som legger vekt på miljø og sosialt ansvar
 • En arbeidsgiver som legger vekt på balanse mellom arbeidsliv og privatliv

NorgesGruppens visjon Vi gir deg en bedre hverdag danner sammen med nøkkelverdiene ansvarlig, kundeorientert og samarbeidsorientert, både den operative- og den etiske plattformen som ligger til grunn for alle sider av konsernets virksomhet og de holdninger som forventes av alle ansatte.

Søknad med CV sendes til via søknadslenken snarest mulig og senest innen 12. februar 2023.

Vi benytter bakgrunnssjekk fra Semac i denne rekrutteringen.

Kontaktperson

Ragna Bergholt Rom, juridisk direktør, 934 16 035.

Powered by Labrador CMS