ADVOKATJOBB:

Advokat til konsernjuridisk avdeling

Søknadsfrist: 30. mai

Vil du være med å skape en fremtid å glede seg til?

Storebrand er Norges største private kapitalforvalter, med over 1000 milliarder kroner investert i selskaper verden rundt. Når over 1,8 millioner nordmenn og svensker plasserer sine sparepenger hos oss, forplikter det.

I Storebrand tror vi på at ting alltid kan bli bedre. Vi vet at forbedring krever mot til å utfordre etablerte sannheter, og til å lære gjennom prøving og feiling. Derfor velger vi ikke alltid minste motstands vei. Vi gjør det vi mener er riktig for kundene våre, basert på den erfaring og kunnskap vi til enhver tid har til rådighet. Vi er små nok til å være smidig, store nok til å satse.

I Storebrand setter vi personlig drivkraft høyt, og hos oss er læring en viktig del av verdiskapingen. Vi dyrker en smidig samarbeidskultur hvor nysgjerrighet, åpenhet og evne til å både gi og motta tilbakemeldinger er noe vi verdsetter. Medarbeiderne i Storebrand er vår viktigste kilde til innovasjon, utvikling og vekst.


Søknadsfrist: 30. mai


Arbeidssted: Lysaker

Jobbtype: Advokat til konsernjuridisk avdeling

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Er du en drivende og forretningsorientert advokat/advokatfullmektig som ønsker å jobbe i Konsernjuridisk avdeling i et av Norges mest spennende finanskonsern?

Ønsker du å bli en del av et profesjonelt og hyggelig advokatmiljø i et fremtidsrettet finanskonsern som er ledende innen bærekraft? Konsernjuridisk avdeling i Storebrand ser nå etter dyktige og motiverte kollegaer som kan bidra aktivt inn i konsernets virksomhet.

Stillingene er plassert i Konsernjuridisk avdeling som samarbeider tett med alle forretningsområder på tvers av konsernet. Du vil inngå i et team som består av 16 meget kompetente og serviceinnstilte kolleger som drives av å skape økt verdi for våre kunder, våre forretningsområder og for våre samarbeidspartnere.

Din arbeidsdag som advokat/advokatfullmektig i Konsernjuridisk avdeling

Liker du høyt tempo, stor variasjon i arbeidsoppgaver og tett samarbeid med dyktige kollegaer fra mange ulike fagområder/avdelinger vil du sannsynligvis trives godt hos oss. Du vil jobbe tett på forretningssiden og sentrale konsernfunksjoner med gode muligheter for varierte og utfordrende arbeidsoppgaver.

Storebrand har jobbet med bærekraft i mer enn 25 år, og det er en viktig del av vår kjernevirksomhet og er integrert i alt vi gjør. Dersom du har du et stort engasjement for klima og bærekraft vil du sannsynligvis trives godt hos oss.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er nysgjerrig og oppsøkende, og som har evnen til å drive prosesser fremover. Er du en dyktig, proaktiv og løsningsorientert advokat/advokatfullmektig håper vi du vil søke! Hvis du i tillegg har minimum 3-5 års relevant arbeidserfaring innenfor kapitalforvaltning og verdipapirområdet og/eller med transaksjoner/større prosjekter, og relevant erfaring fra minst ett av våre hovedområder som er livs-/skadeforsikring, kapitalforvaltning og bank er du en kvalifisert søker.

Andre egenskaper vi gjerne vil se hos våre nye medarbeidere er at du har gode samarbeidsegenskaper og evner å skape gode relasjoner både internt og eksternt. Du er selvstendig, strukturert og løsningsorientert. Samtidig har du gode analytiske evner og kommuniserer godt både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.

Vi legger vekt på mangfold og oppfordrer deg med minoritetsbakgrunn om å søke.

Hvorfor velge Storebrand?

Vi holder til i flotte lokaler på Lysaker, sentralt plassert i nærheten av kollektivtransport, og med god kapasitet på sykkelparkering og garderober. Har du lyst til å trene i idrettshallen, på styrkerommet eller i spinningsalen så har vi et mangfoldig aktivitetstilbud i Storebrand Arena! Hos oss er kontoret også et videre begrep - mange oppgaver løses på hjemmekontor eller andre passende steder. Hvordan dette skjer i praksis avhenger av teamet du jobber i og kan endre seg over tid. Vi har en svært god pensjonsavtale for alle ansatte, gode forsikringsordninger og i tillegg til mulighet for boliglån med gode renter. Vi er også opptatt av din helse og har gode avtaler hos blant annet lege, fysioterapeut, psykolog og tannlege.

Vil du høre mer om hvordan arbeidsdagen er i Storebrand? Ta kontakt med advokat Gro Opsanger Rebbestad (9752 6333) eller konsernjuridisk direktør Gunnar Heiberg (mobil 9055 0273).

Vi ser frem til å høre fra deg!

Storebrand samarbeider med Semac for bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Powered by Labrador CMS