ADVOKATJOBB:

Ønsker du en sentral rolle i NITOs arbeid innenfor pensjon?

Søknadsfrist: Snarest

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med over 93 000 medlemmer. Vi er 150 glade, kreative og innovative kolleger med god breddekompetanse, som sammen gjør oss til et sterkt faglig miljø. Vi er til stede for medlemmene over hele landet, og har 16 avdelingskontorer i tillegg til hovedkontoret i Oslo.

I NITO er vi lidenskapelig opptatt av at våre medlemmer får best mulig lønns- og arbeidsvilkår og faglig utvikling gjennom hele arbeidskarrieren. Videre at ingeniører og teknologer er synlige og har en tydelig stemme i samfunnet. Fornøyde medlemmer er det beste vi vet og derfor blir vi motivert og begeistret av å strekke oss litt lenger.

Fagorganisasjonen er partipolitisk uavhengig og frittstående.

Nettside: www.nito.no


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Støperigata 1, 0250 Oslo

Jobbtype: Advokat/jurist

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Advokat/jurist med pensjonsrettslig kompetanse

Vi søker en engasjert advokat/jurist med omfattende kompetanse og lengre arbeidserfaring innen pensjonsrett, gjerne i kombinasjon med arbeidsrett. Du vil få en sentral rolle i NITOs arbeid innenfor pensjon og vil lede NITOs pensjonsgruppe.

Stillingen er plassert i juridisk seksjon i Avdeling for forhandling- og arbeidsliv. Seksjonen bistår medlemmer og tillitsvalgte innenfor både individuell og kollektiv arbeidsrett og består av 16 advokater og en advokatfullmektig.

Våre medlemmer er ansatt i alle typer virksomheter i både privat og offentlig sektor. Sakstilfanget er svært bredt, og NITO prioriterer henvendelser knyttet til omorganisering, nedbemanning, stillingsvernssaker, arbeidstid, forhandlinger, pengekrav, pensjon og tariffavtaler.

Du må trives med å levere høy kvalitet i en travel arbeidshverdag, ha stor arbeidskapasitet og gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

Arbeidsoppgaver vil blant annet være:

 • Juridisk rådgivning og saksbehandling for medlemmer og tillitsvalgte
 • Opplæring av tillitsvalgte
 • Lede NITOs pensjonsgruppe
 • Foredrag og kurs innen pensjonsrett
 • Skrive fagartikler og høringssvar på pensjonsområdet

Vi hører gjerne fra deg som har:

 • Cand. jur./mastergrad i rettsvitenskap med gode karakterer
 • Tung pensjonsrettslig kompetanse og minst fem års relevant yrkeserfaring på området
 • God, grunnleggende IT-kompetanse
 • Meget god formuleringsevne skriftlig og muntlig
 • Gode samarbeidsevner og utpreget serviceinnstilling

Vår nye kollega er utadvendt med godt humør. Du må like å jobbe både selvstendig og i team. Det er til tider hektisk hos oss, så du må være fleksibel og tilpasningsdyktig.

Vi tilbyr:

 • Et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer
 • Frihet under ansvar og en selvstendig og spennende jobb i en organisasjon i vekst
 • Konkurransedyktige betingelser, fleksitidsordning med rett til overtidsbetaling og meget gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Betalt lunsj, sommertid og mulighet for faglig utvikling

Vi holder til i lyse, moderne lokaler på Aker Brygge, og NITO som arbeidsplass kjennetegnes av høy trivsel og lite turnover, noe flere undersøkelser viser.

For eventuelle spørsmål, kontakt Anne Marit Heber Nærby i Compass Human Resources på tlf. 924 49 114. Søknad og CV lastes opp via søknadsknappen snarest og senest innen 21. april 2021. I henhold til GDPR ber vi deg ikke sende CV og søknad på e-post til oppgitt kontaktperson. Søknader behandles fortløpende.

Powered by Labrador CMS