ADVOKATJOBB:

Partner(e) søkes til dynamisk advokatfirma i vekst

Søknadsfrist: Snarest


IOM Law er et lite advokatfirma som ble stiftet i januar 2017, og som har hovedtyngden av sine oppdrag innenfor klima- og miljørett, både i Norge og internasjonalt. Vi har flest klienter og oppdrag innen karbonfangst og -lagring (CCS), karbonfangst og -bruk (CCU), negative utslipp og trykkstøtteutvinning av olje ved bruk av CO2 (CO2-EOR). I kampen mot klimaendringene bidrar IOM Law med juridiske råd og bistand til klienter og prosjekter, hvor vi blant annet er involvert i utarbeidelse av nytt rammeverk og nye forretningsmodeller, prosjektledelse, kunnskapsformidling og kompetanseheving, samt forhandling av tekniske standarder som trengs for å øke forutsigbarhet, redusere risiko og kostnader for verdikjeder som reduserer og fjerner utslipp. IOM Law består i dag av syv personer, som sitter i Norge, Danmark og Australia.

www.iomlaw.no

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Son

Jobbtype: Partner - advokat

Type stilling: Fast

SØK STILLINGEN HER

Er du advokat, har noen års erfaring og har tenkt tanken om å starte for deg selv? Da håper vi du fortsetter å lese!

Å trå ut fra etablerte rammer og starte for seg selv er ofte preget av skrekkblandet fryd. Det kan imidlertid være mindre skrekk, og mer fryd, om en starter eller slår seg sammen med andre!

Vi er et dynamisk og lite team som søker ny(e) kollega(er). IOM Law ble etablert i 2017, og driver primært med CO2-fangst og -lagring (CCS), og annen type juss knyttet til utslippsreduksjon og -fjerning. Vårt team har lang erfaring med olje & energi, CCS, folkerett, havrett og klima- og miljørett. Vår portefølje består av offentlig og private klienter fra hele verden, og hverdagen er variert og spennende. Vi opplever i økende grad at det vi driver med kommersialiseres og at bransjen vokser. I tillegg til økt oppdragsmengde og nye klienter innen våre fagområder, opplever vi også i økende grad at våre klienter etterspør tjenester utenfor vår kjernekompetanse. Vi søker derfor etter noen som driver med tilstøtende områder som oss, slik at vi kan trekke på hverandre og gjøre hverandre enda bedre.

Vi legger vekt på et hyggelig og inkluderende arbeidsliv, med lave skuldre og høy takhøyde. Fem av oss holder til i freshe og hyggelig lokaler i Son Hub, som ligger i Son utenfor Oslo (en halv time med toget, og kontor veldig nær togstasjonen, samt parkering utenfor døren, om du kjører bil). Vi har tilgang til kjøkken og møterom som deles med andre bedrifter, men har også eget møterom og egne cellekontorer. Vi har tilgang til treningssenter i lokalet ved siden av.

Hvem er du? Du jobber med, eller har lyst til å jobbe med, det grønne skiftet. Du har kanskje kompetanse innenfor fagområder som bærekraft, miljø, klima, energi, infrastruktur, anskaffelser, selskapsrett eller andre spennende fagområder, og har en egen portefølje eller tanker og ambisjoner om å bygge en. Du tenker at jobb skal være spennende og har en liten gründer i magen, men ønsker deg samtidig en balanse mellom jobb og privatliv, samt mer fleksibilitet og mulighet til å styre selv.

Kjenner du deg igjen i noe av det over, vil vi gjerne snakke med deg. Ulike former for tilknytning kan diskuteres, men vi søker primært etter advokater som ønsker å bygge egen virksomhet i virksomheten. Det er ikke krav om at du holder til på Østlandet, men geografisk nærhet er en fordel om du skulle ønske å sitte sammen med oss hele eller deler av tiden.

Ta gjerne kontakt med daglig leder, Ingvild Ombudstvedt, for en uformell prat. Søknader med CV kan sendes både direkte og gjennom Finn.no. Kan også kontaktes på telefon 46 86 42 21.

Powered by Labrador CMS