ADVOKATJOBB:

Er du en dyktig advokat som ønsker å jobbe tett på forretningssiden?

Søknadsfrist: 10. april

We give people confidence today to shape their tomorrow


If er Nordens største forsikringsselskap. If er en del av forsikringskonsernet Sampo, og forsikrer 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum.

Les mer her: www.if.no/privat

Søknadsfrist: 10.april

Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat

Type stilling: Fast

SØK STILLINGEN HER

Er du god til å skape gode relasjoner og liker stor variasjon i arbeidsoppgaver? Da er du kanskje den vi ser etter

Juridisk avdeling søker etter en dyktig og engasjert advokat/advokatfullmektig med erfaring innen forsikrings- og erstatningsrett, med kompetanse fra særlig ansvarssaker. Vi ønsker oss en kollega som kan bidra til at avdelingen utvikler seg til det beste for organisasjonen og kundene våre.

Om Teamet:

Juridisk avdeling er en sentral støttefunksjon i If og består av 18 dyktige medarbeidere. Avdelingens hovedoppgave er å bistå virksomheten med relevant og proaktiv rådgivning.

Våre arbeidsoppgaver består av juridisk rådgivning til alle deler av organisasjonen, samt prosedyreoppdrag for domstolene på vegne av If og våre kunder. Rådgivning kan typisk omfatte bistand i kunderelaterte spørsmål, forhandlingsstøtte, utforming og forhandling av avtaler, vilkårs- og produktutforming, samt tolke og implementere ny lovgivning. Prosessoppdragene favner et bredt spekter av saker innen forsikrings- og erstatningsrett, som for eksempel profesjonsansvar, styreansvar, entreprise, dekningsspørsmål under forsikringsavtale og regress. Videre deltar vi i nasjonale og nordiske prosjekter og vi bistår med opplæring av ansatte i organisasjonen.

Vårt arbeidsfelt omfatter et bredt spekter av ulike rettsområder, og denne stillingen skal hovedsakelig arbeide innen det forsikrings- og erstatningsrettslige området. Utover dette arbeider avdelingen med blant annet regulatoriske forhold, kontraktsrett, selskapsrett, personvernrett, markedsføringsrett, konkurranserett, antihvitvasking og M&A.

Vi er nordisk organisert og arbeider tett med kolleger i de øvrige nordiske land.

Vi tilbyr:

 • Karriere- og utviklingsmuligheter i Nordens største forsikringsselskap
 • Et inkluderende og godt arbeidsmiljø
 • Meget gode personalforsikringer samt høy pensjonssparing
 • Et sterkt fagmiljø med høy kompetanse
 • Mulighet for hjemmekontor ved behov
 • En helsefremmende arbeidsplass med bl.a. en treningsfri time i uke, tilgang til fullt utstyrt treningssenter og et aktivt bedriftsidrettslag.

Om rollen:

Arbeidsoppgaver i denne stillingen vil hovedsakelig bestå i rådgivning til øvrige avdelinger i organisasjonen, samt prosessoppdrag for domstolen.

Hos oss vil du få en spennende hverdag med varierte faglige utfordringer i et uformelt arbeidsmiljø. Du vil få en jobb med stort ansvar og stor grad av selvstendighet, i en avdeling med kompetente og serviceinnstilte kollegaer, som har et tett samarbeid og fokus på deling av kunnskap.

Hvem er du:

Du er en faglig sterk jurist som jobber selvstendig og tar stort ansvar for saker som skal løses, samtidig som du jobber godt sammen med kollegaer. I tillegg er du en proaktiv og fleksibel problemløser som tar ansvar og eierskap til saker som skal løses.

Du har også:

 • master i Rettsvitenskap eller Cand. Jur. med gode resultater
 • minimum 5 års relevant erfaring, gjerne som inhouse eller i advokatfirma
 • prosedyreerfaring fra domstolen
 • interesse for EU lovgivning og implementering av lovverk i Norge
 • gode kommunikasjons- og formidlingsevner
 • god forretningsmessig forståelse
 • gode engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Tilleggsinformasjon og rekrutteringsprosessen:

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Noe reisevirksomhet må påregnes i stillingen.

Søknadsfrist: Velkommen med din motivasjonsøknad sammen med CV og karakterutskrift så snart som mulig og senest 10. April

Vi ser fram til å høre fra deg!

Vi benytter Semac for bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. I tillegg til referansesjekk kan kandidater bli sjekket på internett og i sosiale medier, i den grad det er tillatt av lovgivning

Kontaktperson

Hanne Cecilie Røed, Head of Legal, 90 58 19 17

Sektor: Privat
Sted: Drammensveien 264, 0283 Oslo
Hjemmekontor: Delvis hjemmekontor
Bransje: Bank, finans og forsikring, Juridiske tjenester
Stillingsfunksjon: Jurist, Jurist / Advokat, Jurist / Advokatfullmektig
Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk

Powered by Labrador CMS