ADVOKATJOBB:

Advokat
Arbeidsliv og Virksomhetsstyring i Haavind søker dyktige lagspillere

Søknadsfrist: Fortløpende

Advokatfirmaet Haavind er et av Norges ledende fullservice advokatfirmaer. Haavind dekker hele spekteret av forretningsjuridiske tjenester, og bistår mange av de største aktørene innen norsk og internasjonalt næringsliv.

I Haavind har vi en tydelig visjon om å være advokatfirmaet for virksomheter i endring og digital utvikling. Gjennom en unik kombinasjon av tung juridisk ekspertise, solid bransjekunnskap og samfunnsforståelse bidrar vi til å skape merverdi for våre oppdragsgivere. Haavinds forretningsadvokater tilbyr bransjeledende rådgivning innen teknologi, bygg og anlegg, eiendom, energi, havbruk, samt olje og offshore. Vi er ett av landets høyest rangerte advokatfirma innenfor arbeidsrett, har en solid corporate-avdeling, samt et stort og anerkjent prosedyremiljø.

Haavind har i dag om lag 130 dyktige advokater og en proaktiv stab på 40 personer. Nesten halvparten av Haavinds partnere har møterett for Høyesterett.

Søknadsfrist: Fortløpende

Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat

Type stilling: Fast- Heltid


SØK STILLINGEN HER

Du er en erfaren advokat eller jurist med arbeidsrett som kompetanseområde. Som lagspiller tar du raskt et ansvar for oppgavene, og har en ambisjon om å videreutvikle deg og bli en viktig del av landets ledende arbeidsrettslige fagmiljø.

Våre advokater blir stadig oftere med inn i kundenes leder- og styremøter, og gir råd om generell forretningsstrategi, om ledelse, endring og organisering. I et marked i omfattende endring og digital utvikling, blir du en naturlig støttespiller for våre kunder. Hos oss vil du få en unik mulighet til å jobbe med praktiske og aktuelle problemstillinger for noen av de største offentlige og private aktørene i både inn- og utland. Vi ser etter deg som har god kommersiell forståelse, som har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner og ikke minst godt humør.

Vi tror på personlig og faglig utvikling, utfordrer våre kolleger til å holde seg oppdatert på bransje og fag, og samarbeider tett med Haavinds øvrige faggrupper. Med noen av landets sterkeste bransje- og fagmiljøer som kolleger vil du bli involvert i nyskapende, spennende og krevende saker.

I Haavind er vi bevisste og stolte av vår kultur som kjennetegnes av våre kjerneverdier engasjement, dyktighet, samarbeidsglede og humor. I hverdagen er vi uformelle, men profesjonelle, og vi har det gøy sammen når vi finner løsninger på spennende og krevende oppdrag for våre kunder. Vi mener at mangfold er en styrke og er opptatt av å ha et inkluderende miljø, med mennesker med ulike bakgrunner, erfaringer og perspektiver.

Vi ser etter deg som:

· har erfaring som advokat eller jurist med arbeidsrett som kompetanseområde, gjerne også med erfaring innenfor kollektiv arbeidsrett og/eller statlig sektor

· kan vise til gode akademiske resultater

· kommuniserer godt – også på engelsk

· har gode analytiske evner og et kommersielt tankesett

· har god digitalkompetanse

· er engasjert og ønsker å ta del i firmautviklingen

· har kunnskap eller erfaring med prosjektledelse eller prosjektmetodikk

· kjenner deg igjen i Haavinds verdier – har en positiv holdning, spiller andre gode og er lite selvhøytidelig

Vi kan tilby deg:

· å bli del av landets ledende arbeidsrettslige kompetansemiljø

· spennende og varierte arbeidsoppgaver

· gode muligheter for faglig og personlig utvikling

· målrettet karriereutvikling, individuell karriereplan og god oppfølgning

· tett samarbeid med engasjerte og dyktige kollegaer

· et utrolig hyggelig arbeidsmiljø

· et spennende firma i vekst og utvikling

· konkurransedyktige betingelser

Vi behandler søknader fortløpende, og anbefaler deg til å søke så snart som mulig.

Tiltredelse etter avtale.

Send oss din søknad og CV i dag!

Ta gjerne kontakt med HR-direktør Kristine Lloyd, eller noen fra vårt arbeidsrettsteam dersom du har spørsmål. Vi ser frem til å høre fra deg!


Kontaktperson:

Kristine Lloyd

HR-direktør

+47 405 106 785

k.lloyd@haavind.no

Powered by Labrador CMS