ADVOKATJOBB:

Er du vår nye eiendomsadvokat?

Søknadsfrist: 30.november

Bull leverer juridiske tjenester til næringslivet, fra små oppstartsbedrifter til børsnoterte konserner, organisasjoner og privatpersoner. Vi teller i dag ca. 60 advokater, er kjent for vår likestilte kultur og å være et hyggelig advokatfirma å jobbe med og for. 1. november flyttet vi til Tullinkvartalet – sentralt i en av byens mest spennende og nye møteplasser. Der vil det være et mangfold av aktører fra ulike bransjer og profesjoner – kompetanse- og universitetsmiljøer, teknologi, rådgivning og business.


Søknadsfrist: 30. november


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig fast eiendom

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Har du erfaring fra arbeid med fast eiendoms rettsforhold fra privat eller offentlig virksomhet, og vil jobbe i et utviklende og inkluderende miljø? Velkommen til oss i Bull!

Vi vokser videre og ser etter en ny kollega som har lyst til å jobbe sammen med oss i vår avdeling for fast eiendom. Avdelingen bistår særlig med eiendomsutvikling, både med offentligrettslige og tingsrettslige problemstillinger over hele landet. Vi fører saker for både alminnelige domstoler, skjønnsretter og jordskifterett, og våre klienter består av både utbyggere, grunneiere og kommuner. Som en sentral medarbeider i avdelingen vil du bistå med rådgivning, utredning og konflikthåndtering på vegne av våre klienter. Arbeidet vil spenne over alle deler av fast eiendoms rettsforhold, og vil derfor gi en stor faglig variasjon på rettsområdet.

Hvordan er det å jobbe i Bull?

I Bull tror vi på å gi deg ansvar tidlig, selvfølgelig med god oppfølging og veiledning underveis. Slik sikrer vi gode leveranser og gir deg det beste utgangspunktet for utvikling og faglig vekst. Alle våre advokater og fullmektiger har dedikerte tutorer og faddere, og individuelle utviklingsplaner.

I Bull heier vi på hverandre, og med samarbeid og godt humør når vi målene våre. Det er viktig for oss å skape gode møteplasser, og vi prioriterer sosialt og faglig samhold.

Hva kan vi tilby deg?

  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver og mye ansvar i et fagområde i sterk utvikling
  • En personlig tilpasset plan for faglig utvikling, som bidrar til å gjøre deg til den beste rådgiveren og støttespilleren for klienter og kolleger
  • En arbeidshverdag som lar seg kombinere med et liv også utenfor jobben, fordi vi vet at fleksibilitet og balanse bidrar til tilfredshet og produktivitet
  • Hyggelige og engasjerte kolleger i et fantastisk godt sosialt miljø, hvor vi feirer små og store seire sammen

Hvem er du?

Du bør ha en genuin interesse for å stadig lære noe nytt og like å dele kompetansen din med klienter og kolleger. Du kan vise til solide faglige resultater og motiveres av å bruke jussen som et praktisk verktøy for å finne gode løsninger sammen. Du gleder deg over andres suksess og ønsker selv å bidra i et inkluderende og likestilt miljø. Du liker å bygge relasjoner og er trygg i din kommunikasjon med andre.

Vi er stolte av å jobbe i Bull, og det er viktig for oss at våre ansatte er ambassadør for våre verdier, som er engasjement, mot, respekt og raushet.

Vi ønsker gjerne at du har noen års praktisk erfaring fra å jobbe med fast eiendom, men nyutdannede med spesiell interesse for fagfeltet oppfordres også til å søke. Frist for å søke er 30. november.

Kontaktpersoner

Kjersti Cecilie Jensen, partner, 950 07 241, e-post: kcj@bull.no

Trine Haanes, HR-leder, 918 53 986, e-post: th@bull.no

Powered by Labrador CMS