LEDIG STILLING:

Er du vår nye partner?

Søknadsfrist: 01. oktober

Vi ønsker nå å styrke advokatkontoret med ytterligere en til to partnere.
 

Advokatfirmaet Eurojuris Telemark DA er lokalisert i Skien og består i dag av 9 advokater og to sekretærer. Vi yter et bredt spekter av juridiske tjenester til både næringsdrivende, privatpersoner og det offentlige. Vi har samarbeidsavtaler med Norges Bondelag, Sweco, NHO og Grenland Næringsforening, og i tillegg til sterk lokal forankring er vi som medlem av Eurojuris Norge også del av et nasjonalt og internasjonalt faglig samarbeid.

Se nærmere om oss på www.eurojuristelemark.no og om Eurojuris Norge på www.eurojuris.no.



Søknadsfrist: 01. oktober



Arbeidssted: Skien

Jobbtype: Fast/Heltid

Type stilling: Partner /Advokat




SØK STILLINGEN HER

Vi søker fortrinnsvis etter advokater med egen portefølje og noen års erfaring, og som ønsker å være del av og videreutvikle firmaet vårt både faglig, sosialt og kommersielt. Vi søker etter deg som arbeider selvstendig, som er opptatt av å skape gode klientrelasjoner, og som ser verdien av å løfte i fellesskap og skape en god firmakultur.

Vi tilbyr et trivelig, uformelt, men likevel faglig ambisiøst fellesskap. Våre advokater har bred samlet erfaring og yter forretningsjuridisk og privatrettslig bistand innenfor ulike fagområder. Vi yter særlig bistand i sivile saker, men har også kompetanse innenfor strafferett og bobehandling. Vi har god tilgang til prosedyre og flere av advokatene har møterett for Høyesterett.

Høres dette ut som et fellesskap du har lyst til å bli en del av, hører vi gjerne fra deg.

Send en søknad med cv til post@eurojuristelemark.no

Søknadsfrist: 1. oktober

Kontaktperson: 

Partner/styreleder
Johan Henrik Frøstrup
frostrup@eurojuristelemark.no
tlf. 35 58 77 77

Powered by Labrador CMS