Elden søker flere erfarne advokater

Søknadsfrist: 12.januar

Ønsker du å bli en del av et veletablert og anerkjent advokatfirma?

Vi har hovedkontor i Oslo, og kontorer i Sandefjord, Hamar, Gol, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø.
Firmaet har 85 advokater, 35 advokatfullmektiger og til sammen 150 medarbeidere.
Les mer om oss her

Søknadsfrist: 12. januar

Arbeidssted:  Oslo, Bergen, Tromsø, Stavanger, Hamar, Haugesund

Jobbtype: Fast

Type stilling: Advokat

Antall stillinger: 5

SØK STILLINGEN HER

Elden Advokatfirma ble etablert i 1994 av John Christian Elden og er en videreføring av virksomheten til advokat John Elden, som har vært en sentral aktør siden 1963. Nå trenger vi flere dyktige og engasjerte advokater til å bli en del av laget vårt.

Vi er representert over hele landet, med hovedkontor i Oslo og regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø. Dette gjør oss i stand til å betjene klienter fra ulike geografiske områder og sikre tilstedeværelse på viktige juridiske arenaer. Vi søker flere medarbeidere ved alle våre kontorer.

Elden Advokatfirma har et sterkt team bestående av over 100 advokater og -fullmektiger. 8 av våre advokater har møterett for Høyesterett, og vi har et stort tilfang av saker til behandling i Høyesterett. Vi er et fagmiljø som verdsetter kompetanse, engasjement og et dedikert arbeidsmiljø.

Som en del av vårt team vil du få muligheten til å arbeide sammen med erfarne kolleger, dele kunnskap og bidra til spennende saker. Vi legger stor vekt på kontinuerlig faglig utvikling og tilbyr et stimulerende arbeidsmiljø der du kan vokse og trives.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har minimum 5 års erfaring som advokat og har opparbeidet deg solid kompetanse innen ett eller flere av våre fagområder:

  • Strafferett
  • Økonomisk kriminalitet
  • Erstatningsrett
  • Arbeidsrett
  • Kontrakt og entreprise
  • Selskapsrett
  • Barnerett
  • Arv og skifte
  • Forvaltningsrett

 Vi forventer at du har solide akademiske resultater, samt at du har utvist samfunnsengasjement både under studietiden og i etterkant. Som person tror vi at du er ekstrovert og en utmerket relasjonsbygger med et stort nettverk.

Elden Advokatfirma tilbyr konkurransedyktige betingelser som belønner resultater, inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi verdsetter et trygt og inkluderende arbeidsmiljø, der vi legger vekt på sosiale sammenkomster.

Er du den vi søker etter? Da ser vi frem til å motta din søknad!

Vennligst ta kontakt eller send oss en søknad der du beskriver din motivasjon for å bli en del av Elden Advokatfirmas fagmiljø og hvilket av våre kontorer du ønsker å bli en del av. 

Kontaktinformasjon

Bernt Heiberg
Advokat /Partner
Telefon: 21 61 13 00

Sindre Reimers Rising
Advokat / Partner
 Telefon: 21 61 13 00

Powered by Labrador CMS