ADVOKATJOBB:

Elden Advokatfirma søker erfarne advokater

Søknadsfrist: Snarest

Elden Advokatfirma ble etablert i 1994 og er en videreføring av virksomheten til advokat John Elden, som har vært en sentral aktør siden 1963.Vi er representert over hele landet, med hovedkontor i Oslo og regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Gol, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø.Elden Advokatfirma har et sterkt team bestående av 86 advokater, 25 advokatfullmektiger og over 150 dyktige medarbeidere.

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat

Type stilling: Fast

SØK STILLINGEN HER

Ønsker du å bli en del av et veletablert og anerkjent advokatfirma? Elden Advokatfirma ble etablert i 1994 og er en videreføring av virksomheten til advokat John Elden, som har vært en sentral aktør siden 1963.

Vi er representert over hele landet, med hovedkontor i Oslo og regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Gol, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø. Dette gjør oss i stand til å betjene klienter fra ulike geografiske områder og sikre tilstedeværelse på viktige juridiske arenaer.

Elden Advokatfirma har et sterkt team bestående av 86 advokater, 25 advokatfullmektiger og over 150 dyktige medarbeidere. 8 av våre advokater har møterett for Høyesterett, og vi har et stort tilfang av saker til behandling i Høyesterett. Vi er et fagmiljø som verdsetter kompetanse, engasjement og et dedikert arbeidsmiljø.

Som en del av vårt team vil du få muligheten til å arbeide sammen med erfarne kolleger, dele kunnskap og bidra til spennende saker. Vi legger stor vekt på kontinuerlig faglig utvikling og tilbyr et stimulerende arbeidsmiljø der du kan vokse og trives.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har minimum 5 års erfaring som advokat og har opparbeidet deg betydelig kompetanse innen ett eller flere av våre fagområder:

  • Erstatningsrett
  • Arbeidsrett
  • Kontrakt og entreprise
  • Generell forretningsjus
  • Barnerett
  • Arv og skifte
  • Forvaltningsrett / administrative sanksjoner
  • Strafferett
  • Økonomisk kriminalitet

Vi forventer at du har solide akademiske resultater, samt at du har utvist samfunnsengasjement både under studietiden og i etterkant. Som person tror vi at du er ekstrovert og en utmerket relasjonsbygger med et stort nettverk.

Elden Advokatfirma tilbyr konkurransedyktige betingelser som belønner resultater, inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi verdsetter et trygt og inkluderende arbeidsmiljø, der vi legger vekt på sosiale sammenkomster.

Er du den vi søker etter? Da ser vi frem til å motta din søknad! Vennligst ta kontakt eller send oss en søknad der du beskriver din motivasjon for å bli en del av Elden Advokatfirmas fagmiljø i Oslo. Vi er åpne for å vurdere ulike tilknytningsformer dersom det er aktuelt.

Spørsmål om stillingen

Kontaktpersoner:

Anders Brosveet
Managing Partner
Telefon: 21 61 13 00

Bernt Heiberg
Partner / Avdelingsleder
Telefon: 21 61 13 00

Nettverk: Facebook | LinkedIn | Twitter

Sektor: Privat
Sted: St. Olavsgate 25, 0166 Oslo
Bransje: Juridiske tjenester
Stillingsfunksjon: Jurist
Arbeidsspråk: Norsk

Powered by Labrador CMS