ADVOKATJOBB:

Vi styrker laget! Er du vår nye advokat?

Søknadsfrist: 22. mai

Borregaard tilbyr bærekraftige løsninger basert på fornybare råvarer og unik kompetanse. Produktene vi produserer er bærekraftige alternativer til oljebaserte produkter og møter dermed langsiktige, globale utfordringer. Borregaard har 1100 ansatte i fabrikker og salgskontorer i Europa, Amerika og Asia og selger sine produkter i over 100 land.

Den største delen av vår virksomhet er i Sarpsborg, med rundt 760 ansatte fordelt på fabrikkanlegg, forskningssenter og hovedkontor. Kompetanse er vårt største konkurransefortrinn og vi er alltid på utkikk etter dyktige og dedikerte mennesker som ønsker å gjøre en forskjell. Vår ambisjon er å beholde vår posisjon som verdens mest avanserte og bærekraftige bioraffineri og vi trenger ansatte som på sine unike måter bidrar til dette.


Søknadsfrist: 22. mai


Arbeidssted: Sarpsborg

Jobbtype: Advokat

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Borregaards bærekraftige produkter og løsninger kan spille en viktig rolle i å møte noen av verdens største utfordringer: Befolkningsvekst og klimaendringer. Høy utnyttelse av fornybare råvarer og produkter som erstatter oljebaserte alternativer, resulterer i lave karbonavtrykk og gjør Borregaard til et bærekraftig og innovativt selskap med løsninger verden trenger.

Nå søker vi en advokat til nyopprettet stilling som ønsker å bidra med faglig dyktighet og engasjement i verdens mest avanserte bioraffineri. Stillingen vil rapportere til juridisk direktør.

Arbeidsoppgaver:

Borregaard er en kompleks virksomhet og selskapet har derfor behov for juridisk kompetanse med bred erfaring fra flere relevante fagfelt og særlig innen:

 • Internasjonal kontrakts- og avtalerett

 • Entrepriser/anskaffelser

 • Compliance/regulatoriske forhold

 • Børs-/selskapsrett

 • IP/immaterielle rettigheter

 • Andre relevante juridiske disipliner

Ønsket bakgrunn og erfaring:

Vi ser etter en jurist med advokatbevilgning som har en bred grunnkompetanse og som kan sette seg raskt inn i ulike saksfelt. Det er nødvendig å samhandle med flere av selskapets avdelinger og funksjoner, og samtidig vil det være viktig å kunne arbeide selvstendig. Gode engelskkunnskaper er nødvendig.

Vi kan tilby:

 • Borregaard er med sin internasjonale virksomhet og leveranse til mange ulike markeder en spennende virksomhet for den som ønsker bredde og variasjon i jobben

 • Borregaard er passe stort og passe lite; det er stort nok til å ha ressurser og sterke fagmiljøer, og lite nok til at det er korte beslutningsveier og lett å bevege seg i organisasjonen

 • En spennende og utfordrende stilling i et miljø hvor du selv får være med å utvikle stillingen

 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger

 • Arbeidssted er hovedkontoret i Sarpsborg, men med mulighet for delvis hjemmekontor ved behov

Om du har spørsmål rundt stillingen kan du ta kontakt med juridisk direktør Sveinung Heggen (tel 916 33 854) eller HR-direktør Kari Strande (tel 982 51 230).

Søknadsfrist: 22.5.2022

Powered by Labrador CMS