ADVOKATJOBB:

Vil du jobbe med familie- og arverett i et hyggelig og faglig sterkt miljø?

Søknadsfrist: Fortløpende

Brækhus er et advokatfirma med kontorer like ved Rådhuset. Våre ca. 60 advokater er spesialister innen en rekke fag- og bransjeområder. Vi bistår store og mellomstore virksomheter over hele landet, innenfor både offentlig og privat sektor, med alt fra løpende daglig problemløsning til komplekse utfordringer som krever langsiktig strategisk planlegging. Vi har kunder over hele landet og en sterk internasjonal tilstedeværelse, med tilgang til anerkjente advokatnettverk som Meritas og Crowe Global. I Brækhus er vi ambisiøse både i fag, utvikling og trivsel. En av våre viktigste verdier er at genuin trivsel på jobb gir tilsvarende kvalitet i arbeidet, og vi stiller dermed også høye krav til faglig nivå og kvalitet.


Søknadsfrist: Fortløpende


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Stor etterspørsel etter våre tjenester gjør at vi nå søker en advokat med erfaring fra og engasjement for familie- og arverett. I Brækhus setter vi både faglig samarbeid og kollegialt fellesskap høyt. Kanskje er du den vi ser etter?

Brækhus’ avdeling for familie, arv og barn

Vår avdeling for familie, arv og barn bistår privatpersoner på et rettsområde som stadig blir mer sammensatt, blant annet som følge av nye familiemønstre og formuer i inn- og utland. En økende mengde juridiske problemstillinger gjør at vår avdeling har jevn oppdragsmengde innen eksempelvis arverett på tvers av landegrenser. Som advokat i avdelingen for familie, arv og barn jobber du side om side med advokater som har lang erfaring og høy kompetanse på dette rettsområdet. Våre oppdrag spenner fra målrettet arveplanlegging, gjennomføring av arveoppgjør til opprettelse av ektepakter/samboerkontrakter, økonomisk oppgjør etter samlivsbrudd, foreldretvister og samværsrett. Du vil også samarbeide med advokater med annen spisskompetanse der oppdragene tilsier dette, spesielt innenfor skatterett og selskapsrett. Avdelingens advokater fører også jevnlig saker for alle rettsinstanser. Variasjon og utfordringer er en viktig del av det å trives på jobb. Hos oss får du være en del av et team som er stolte av de produktene vi tilbyr våre klienter.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter en faglig sterk advokat med noe arbeidserfaring, med god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk. Vi ser etter en serviceinnstilt lagspiller som arbeider godt selvstendig, og som er opptatt av å levere fra seg et produkt av høy kvalitet.

Foruten faglig styrke, har du erfaring innen rettsområdene familie, arv og barn, hvilket betyr at du har:

  • Erfaring fra å forberede og prosedere saker for domstolene
  • Genuin interesse for faglige problemstillinger innen familie- og arverett
  • Glede av å diskutere faglige problemstillinger med kolleger innen samme rettsområde

Videre ser vi etter deg som:

  • Har gode samarbeidsevner
  • Har en profesjonell tilnærming til klienter
  • Har ønske om å bidra til markedsføring og formidling av de tjenester og produkter som Brækhus tilbyr
  • Har god evne til å strukturere arbeidshverdagen
  • Trives med å jobbe i et pulserende arbeidsmiljø
  • Har ønske om å være en del av et sosialt og hyggelig advokatmiljø sentralt i Oslo

Tidligere erfaring fra å holde foredrag og/eller webinarer er ønskelig, men ikke et krav.

Hva kan vi tilby deg?

Hos oss får du arbeide med interessante og utfordrende oppgaver i et tverrfaglig kunnskapsmiljø med gode utviklingsmuligheter. Du får mulighet til å bygge kompetanse, bransjekunnskap og karriere, og du blir en del av et dynamisk firma preget av inkludering og samarbeid. Vi har et ønske om å utvikle alle våre ansatte, og har tett dialog med den enkelte om hvordan dette best kan oppnås. Du vil arbeide i team med hyggelige, dedikerte og engasjerte kolleger med spisskompetanse innen sine fagfelt, og du vil ha utstrakt klientkontakt og ansvar. Gjennom en balanse mellom tett oppfølging og din egen medvirkning hjelper vi deg å identifisere og videreutvikle dine styrker uansett hvor du befinner deg i karriereløpet. Vårt interne utviklingsprogram Brækhus-skolen gir deg gode vekstmuligheter innen ditt virksomhetsområde.

Hvem er vi?

Brækhus er et advokatfirma med kontorer like ved Rådhuset, i hjertet av Oslo. Våre ca. 60 advokater er spesialister innen en rekke fagfelt, som tilbyr advokattjenester til både privatpersoner og større virksomheter over hele landet. Våre oppdrag utføres for både privat og offentlig sektor. Vi har en sterk internasjonal tilstedeværelse, med tilgang til anerkjente advokatnettverk som Meritas og Crowe Global. Vi er stolte av det brede spekter av advokattjenester som vårt advokatfirma kan tilby, og samarbeider jevnlig på tvers av våre fagavdelinger. Sosialt fellesskap er viktig i Brækhus og vi finner stadig på hyggelig ting sammen, der både aktivitet og kulturinnslag har sin naturlige plass. Vi håper at du vil være en del av vårt Team!

I Brækhus er vi ambisiøse i fag, utvikling og trivsel. En av våre viktigste verdier er at genuin trivsel på jobb gir tilsvarende kvalitet i arbeidet, og vi håper at du vil være en del av dette.

Vil du bli en del av Team Brækhus?

Send oss din søknad med CV, attester og kopi av vitnemål/karakterutskrift.

Vi behandler søknader og inviterer til intervju fortløpende.

Som arbeidsgiver, samfunnsaktør og tjenesteleverandør har Brækhus fokus på inkludering og mangfold. Vi oppfordrer derfor til mangfold blant søkere til våre stillinger.

Har du spørsmål?

Du er velkommen til å kontakte avdelingsleder for famile, arv og barn, advokat Kristin Hegstad eller administrasjonssjef Ingrid Lindholm.

Powered by Labrador CMS