LEDIG STILLING:

Arbeidsrettsadvokat til internasjonalt advokatfirma

Søknadsfrist: Fortløpende

Si hei til et annerledes advokatfirma!

Bedriften din har ikke tid til feil eller intetsigende svar. Du trenger spesialister som forstår virksomhetens kjernebehov og kan løse juridiske utfordringer. Dermed kan du fokusere på det vesentlige, nemlig bedriften selv.

Hos IUNO er det ingen tvil om den faglige kvaliteten. Vi tror på spesialisering og behandler bare saksområder hvor vi har den nødvendige ekspertisen.

Søknadsfrist: Fortløpende


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Fast/ Heltid

Type stilling: AdvokatSØK STILLINGEN HER

Fortsetter du der andre stopper? Vil du være med på å endre konvensjonell tankegang i jus bransjen? Da er du kanskje vår nye senior advokat! Vi tilbyr rådgivning til store internasjonale selskaper, og samarbeider med HR-ledere både i Norden og resten av verden innenfor alle aspekter av arbeidsrett og personaljus.

Om stillingen

Bli med som en del av IUNO-teamet, og fortsett din karriere innenfor HR-jus på vårt kontor i Oslo. Vårt HR-team vokser og har spesialister i Danmark, Sverige og Norge. Her vil du samarbeide med noen av de dyktigste advokatene og ambisiøse advokatfullmektiger innenfor emnet.

Som senior advokat i vårt team vil du sitte med alt fra kontrakter og retningslinjer, til løpende rådgivning, juridiske undersøkelser og redegjørelser - til håndtering av tvister og rettssaker. Dette vil være enten selvstendig eller i samarbeid med en partner, men alltid med fokus på at oppgavene dine løses på best mulig måte for våre kunder.

En av kjerneverdiene våre er synlighet. Som senior advokat i HR-jus-teamet vil du ta aktivt del i undervisning, e-læring og artikkelskriving, samt markedsføring av IUNO i Norden, i utlandet og på nettet. I tillegg vil du være med på utviklingen av nye produkter, samt implementeringen av ny teknologi i arbeidsprosessene våre.

Merk forskjellen

Når vanetenkningen dukker opp, utfordrer vi hverandre. Dette fordi vi ønsker å skape størst mulig verdi for kundene våre. Dessuten er vi digitale til fingerspissene. Hos IUNO får du mulighet og rom til å utvikle deg til en fullverdig spesialist med en følelse for det kommersielle og et sterkt kundefokus.

Vi har høye ambisjoner og vi ønsker at kundene våre både skal se og merke vår lidenskap når vi arbeider med sakene. Det er viktig at alle trives, og vi har en avslappet tone både med hverandre og våre kunder. Det skal være gøy å gå på jobben - hver dag. Vi er ett stort team i ordets sanne betydning. Den gode stemningen føles med en gang du kommer inn i lokalene våre. Det er noe kundene våre merker, og det er vi stolte av.

Du kan bli bedre kjent med oss på no.iuno.law, LinkedIn, Facebook og Instagram der vi heter @iunonorway.

Om deg

Du er jurist eller advokat med noen års erfaring fra et annet advokatfirma. Du har allerede begynt å spesialisere deg, og ønsker å fortsette din karriere innenfor HR-jus. Du har et høyt faglig nivå, men også overskudd og lyst til å dele din kunnskap med andre.

Du er vant til å arbeide på engelsk, og trives med korte tidsfrister og høyt tempo. Du er utadvendt og finner tilfredsstillelse i å være en del av arbeide med undervisning, markedsføring og salg. Du har teknisk forståelse, og er fortrolig med sosiale medier. Du vet hva det vil si å være en del av et team.

Hvis dette høres ut som deg, vil vi veldig gjerne høre fra deg. Vi håper at du vil dele med oss hvordan du ser deg selv, hva du er opptatt av, også utenfor kontoret. Og hvor du vil.

Slik søker du

I denne rekrutteringen samarbeider IUNO med Skagerak Consulting. Utvalg og intervjuer håndteres fortløpende, så stillingen kan bli besatt før siste søknadsdag. Ved eventuelle spørsmål er du velkommen til å kontakte Anders Mowé 906 12 433.

Vi gleder oss til å se søknaden din!

Powered by Labrador CMS