ADVOKATJOBB:

Vil du bli en del av en av landets ledende Corporate-avdelinger?

Søknadsfrist: 27. juni

Advokatfirmaet Selmer ble etablert 1. januar 1985. Firmaet besitter spisskompetanse innen alle de sentrale forretningsjuridiske disiplinene, i tillegg til omfattende bransjekunnskap.Selmer er en viktig rådgiver for et stort antall sentrale oppdragsgivere i inn- og utland, som børsnoterte selskaper, finanshus og offentlig sektor. Selmer har 160 ansatte, 3 rådgivere innenfor finans og analyse, og 130 advokater hvorav 48 partnere. Vi har en sterk internasjonal orientering og samarbeider med ledende advokatfirmaer over hele verden.Den opprinnelige gründerånden og evnen og viljen til å tenke nytt er, og vil alltid være, en sentral drivkraft i organisasjonen.

Hjemmeside


Søknadsfrist: 27. juni


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokater/advokatfullmektiger

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vi søker nå dyktige, ambisiøse og engasjerte advokater og advokatfullmektiger med interesse for selskapsrett, kontrakter og transaksjoner. Vi søker særlig etter nyutdannede advokatfullmektiger som ønsker å jobbe innen transaksjoner, samt mer erfarne talenter med 3-5 års erfaring innen transaksjonsfaget.

Du vil bli en del av Selmers høyt rangerte Corporate-avdeling. Hos oss vil du bistå innen alle typer transaksjoner med kjøp og salg av selskaper og virksomheter, omorganiseringer og restruktureringer, samt finansiering av store og små selskaper. Vi jobber med en rekke av landets største Private Equity aktører, spennende vekstselskaper og en rekke børsintroduksjoner.

Som advokat/fullmektig i Selmer får du en viktig rolle i oppdragsgjennomføringen. Vi legger vekt på at du har svært god faglig kompetanse og kommersiell interesse. Du er nysgjerrig og ønsker å dele kompetanse i et kunnskapsmiljø med stort oppdragstilfang. Det er viktig at du er løsningsorientert, har gode samarbeidsevner og ønsker å yte det lille ekstra.

Hos oss får du et tilrettelagt talentutviklingsprogram for egen utvikling og progresjon. Gjennom talentutviklingsprogrammet følger det tett oppfølging av erfarne advokater som sørger for at du får utnyttet ditt potensiale. Vi har inngått samarbeid med noen av verdens ledende universiteter som Harvard og Oxford for å kunne tilby skreddersydd og tilrettelagt utvikling for våre ansatte.

Selmer har et ungt, profesjonelt og tverrfaglig miljø som kjennetegnes av kjerneverdiene tett på, drivkraft, takhøyde og begeistring. Som ansatt hos oss får du muligheten til å jobbe tett på næringslivet sammen med det vi mener er bransjens beste kolleger.

Vi vurderer søknader fortløpende, derfor anbefaler vi at du søker så fort som mulig. Frist for å sende inn søknad er 27. juni.

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med partner og leder for Corporate-avdelingen Camilla Magnus eller HR-konsulent Kine Brekke Isaksen.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Kine Brekke Isaksen
Stillingstittel: HR-konsulent
Mobil: 415 08 402
Send melding

Kontaktperson: Camilla Magnus
Stillingstittel: Partner
Send melding

Powered by Labrador CMS