ADVOKATJOBB:

Advokat / Advokatfullmektig

Søknadsfrist: 30. september

SpareBank 1 Sørøst-Norge er et regionalt finanskonsern som omfatter bank, forsikring, eiendomsmegler og regnskapshus. Vi er lokalisert i Vestfold og Telemark, samt Kongsberg og Drammen i Viken fylke - med kontorer i Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Nøtterøy, Holmestrand, Horten, Lier, Drammen, Kongsberg, Notodden, Bø, Lunde, Ulefoss, Skien, Porsgrunn og Bamble.

Bli kjent med SPAREBANK 1


Søknadsfrist: 30. september


Arbeidssted: Drammen/Tønsberg/
Porsgrunn

Jobbtype: Advokat / Advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

SpareBank 1 Sørøst-Norge ønsker å styrke de juridiske ressursene i konsernet. I den forbindelse søker vi en topp motivert person som vil være med på å utvikle juridisk avdeling. Som advokat/advokatfullmektig i SpareBank 1 Sørøst-Norge, vil du yte juridisk bistand til alle selskap som inngår i konsernet, innenfor et bredt spekter av juridiske fagområder, blant annet bank- og finansrett, kontraktsrett, kredittrett, selskapsrett, panterett, eiendomsrett, personvern og AHV. I tillegg til faglig dyktighet, vil det være svært viktig med kommersiell forståelse av konsernets virksomhet.

I SpareBank 1 Sørøst-Norge vil du arbeide nært sammen med ansatte i de øvrige avdelingene og selskapene i konsernet. Du vil møte mange spennende faglige utfordringer, og også få muligheten til å jobbe tverrfaglig.

Stillingen rapporterer til Leder Juridisk.

Kvalifikasjonskrav og ønskede egenskaper

  • Master i rettsvitenskap/juridisk embetseksamen
  • Relevant arbeidserfaring evt. særskilt akademisk interesse for ett eller flere av de fagfelt som er nevnt ovenfor
  • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner
  • Fleksibel og positivt innstilt til en arbeidshverdag som kan være uforutsigbar

Vi søker etter en dyktig jurist som ønsker å jobbe i et finanskonsern i sterk utvikling. Som advokat/advokatfullmektig i SpareBank 1 Sørøst-Norge, vil du oppleve en svært allsidig hverdag, med spennende arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø.

Arbeidssted

Arbeidssted vil være i et av SpareBank 1 Sørøst-Norges lokaler, se oversikt nedenfor.

Powered by Labrador CMS