ADVOKATJOBB:

Simonsen Vogt Wiig Trondheim søker advokater/advokatfullmektiger

Søknadsfrist: 12. mai

Simonsen Vogt Wiig er et ledende forretningsjuridisk advokatfirma med kontor i de største byene i Norge samt Singapore. Våre 180 advokater bistår alle sentrale bransjer, og bygger varige relasjoner med våre klienter ved å kombinere inngående forretningsforståelse og juridisk spisskompetanse i rådgivningen. Høy kvalitet i alle ledd skal være førende for vår virksomhet. Gjennom samarbeid og tilgjengelighet tilrettelegger vi for relevant og effektiv kommunikasjon og rådgivning til våre klienter. Vi har kapasitet til å kunne være både spesialiserte og allsidige, og ekspertise til å kunne løse de mest krevende problemstillingene og de største oppdragene.


Søknadsfrist: 12. mai


Arbeidssted: Trondheim

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Simonsen Vogt Wiig er et av landets største advokatfirmaer med 180 advokater og leverer juridiske tjenester til næringslivet og det offentlige. Simonsen Vogt Wiig har kontorer i de største byene i Norge samt i Singapore.

Vårt kontor i Trondheim søker etter flere advokater/advokatfullmektiger primært innenfor områdene arbeidsrett, entreprise og plan- og bygningsrett.

Erfaring innen ett eller flere av disse områdene er en fordel, men dette er ikke avgjørende. Årets kandidater oppfordres også til å søke.

Vi jobber bredt og skal være en dyktig medspiller for næringslivet og det offentlige i Midt-Norge.

Har du lyst til å bli en del av et forretningsorientert og sterkt fagmiljø, hvor du får jobbe i team, være i direkte kontakt med kundene og med gode muligheter for å utvikle deg?

Vi ser etter faglige sterke og løsningsorienterte advokater/advokatfullmektiger.

Kontakt

Knut Dypvik
Partner
E-mail
+47 934 00 300

Powered by Labrador CMS