ADVOKATJOBB:

Vi vokser i Vestfold. Vil du være med på laget?

Søknadsfrist: Snarest

SANDS er et fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Ålesund, Tromsø og Tønsberg. Våre 140 advokater arbeider på tvers av kontorene, noe som gir våre klienter både et lokalt kontaktpunkt og full tilgang til firmaets samlede kompetanse og erfaring. 

I SANDS har vi lagt vekt på å bygge lag. Lag som består av individer som kompletterer hverandre både faglig og sosialt. Hver person er viktig, og brikkene må passe sammen. Vi ønsker et firma med et mangfold av medarbeidere som brenner for det juridiske faget, har glimt i øyet og som det er lett å samarbeide med. Ikke bare fordi vi på den måten skaper et godt arbeidsmiljø, men også fordi vi er overbevist om at våre klienter setter pris på det.

Vi er stolte av at vi i flere år har blitt kåret til å være en av Norges mest attraktive arbeidsgivere for studenter og erfarne jurister, og at vi tiltrekker oss skarpe hoder fra utdanningsinstitusjonene og attraktive kandidater fra andre ledende firmaer. 

Les mer om oss og karrieremuligheter på SANDS.no 


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Tønsberg

Jobbtype: Advokater og advokatfullmektiger

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

SANDS er i vekst og til vårt kontor i Tønsbergser vi etter advokater eller advokatfullmektiger til et bredt spekter av våre fagområder. Erfaring og interesse innenfor alle forretningsjuridiske områder er interessant, herunder næringseiendom, corporate/M&A, offentlige anskaffelser, arbeidsrett, entreprise og tvistehåndtering/prosedyre.

Næringslivet i Vestfold og Telemark har stadig større aktører som krever spesialisert advokatbistand. SANDS bistår mange av de største selskapene i regionen. Du vil samtidig være del av et av landets største forretningsadvokatfirmaer, som har et felles mål om å oppnå best mulig resultat for klienten og som samarbeider tverrfaglig og på tvers av kontorene for å oppnå dette. Hos oss vil du jobbe med spennende og utfordrende saker for både regionale og nasjonale selskaper.

Hvem ser vi etter?

Du kan ha erfaring og en etablert fagprofil eller spesifikk spisskompetanse. Du kan også være nyutdannet jurist med ambisjoner om å bli forretningsadvokat.

Vi ser etter deg som har sterke faglige kvalifikasjoner.  Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk. Du evner å jobbe selvstendig, men er også en positiv lagspiller med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du har interesse for næringslivets forretningsmessige problemstillinger og ønsker å utvikle deg innen jussens kommersielle sider. Som person er du initiativrik og engasjert, og vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten. Og ikke minst – du er «hel ved».

Gode grunner til å velge SANDS

Hos oss blir du del av et dynamisk firma i utvikling. Du får jobbe med varierte og utfordrende oppgaver i et nasjonalt og faglig anerkjent kompetansemiljø. Vi har en flat struktur og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom ansvar, teamarbeid og veiledning av engasjerte kolleger med spisskompetanse på sine fagfelt. 

Kulturen hos oss er preget av et sosialt og inkluderende miljø med stor vekt på utvikling, tillit og ansvar. Selv om det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av oss, legger vi vekt på at det skal være gøy på jobb. Vi tror at medarbeidere yter best når de trives. 

Høres dette spennende ut? I så fall vil vi veldig gjerne høre fra deg. 

Søknadsfrist: Søknader vil bli vurdert forløpende.

I SANDS er kjønnsbalanse og mangfold en strategisk prioritering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett hvem man er og hvor man er i livet.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med partner Tor Anthon Christiansen | tac@sands.no | +47 958 89 221

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR-direktør
Hege Gaaseide | hga@sands.no | 22 81 45 23

Powered by Labrador CMS