LEDIG STILLING:

Vi søker 1-3 advokatfullmektiger/advokater

Søknadsfrist: 12.juni

Advokatfirmaet Henriksen & Co ANS er et advokatfirma i Oslo sentrum, etablert i 2013. Våre tjenester kjennetegnes av høy faglig og etisk standard, kombinert med personlig oppfølging. Vi fokuserer på å arbeide kostnadseffektivt, og legger opp hver sak på best mulig måte for den enkelte oppdragsgiver.

Les mer om oss her


Søknadsfrist: 12.juni


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Fast/Heltid

Type stilling: Advokat/ Advokatfullmektiger

Antall stillinger: 1-3 stkSØK STILLINGEN HER

Advokatfirmaet Henriksen & Co ANS er et advokatfirma med sentrale og nyoppussede lokaler i Oslo sentrum. Vi er i dag 6 advokater/-fullmektiger og 2 advokater i kontorfellesskap.

Vi yter spesialisert bistand innenfor fagområdene

  • tvisteløsning, mekling og prosedyre
  • forsikrings- og erstatningsrett
  • familie/arv/skifte
  • arbeidsrett

Våre oppdragsgivere er både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Firmaets advokater har høy kompetanse og bred erfaring innenfor våre spesialområder, og solid erfaring fra prosedyreoppdrag for domstolene. Våre tjenester kjennetegnes av høy faglig og etisk standard, kombinert med personlig oppfølging.

Vårt firma er i vekst og har i denne forbindelse behov for å øke bemanningen.

Vi søker nå flere advokater/advokatfullmektiger fortrinnsvis med noe erfaring innen forsikrings- og erstatningsrett og/eller familie-, arv- og skifterett, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke. Den vi søker er faglig interessert, positiv og engasjert og ikke minst motivert, til å fortsette utviklingen av firmaet sammen med oss. Vi kan tilby en spennende stilling hvor du får ansvar, fleksibilitet, selvstendighet og gode muligheter for prosedyre.

Søknad med CV senest innen 12. juni 2024, gjerne før, til Karoline Henriksen på henriksen@henriksenco.no

Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Powered by Labrador CMS