ADVOKATJOBB:

Advokat/advokatfullmektig

Søknadsfrist: 14. januar

PersonskadeAdvokat1 AS bistår privatpersoner overfor forsikringsselskap etter yrkesskader og trafikkskader. Vi bistår også skadelidte overfor Norsk Pasientskadeerstatning.

Personskaderetten er dynamisk og har de siste tiårene blir svært spesialisert. For å kunne tilby, skadelidte, som den svake part spisskompetanse, jobber vi utelukkende med personskade/erstatningsrett.

Firmaet består i dag av 4 advokater, 2 advokatfullmektiger og en sekretær. Vi holder til i lyse og moderne lokaler sentralt på Helsfyr i Oslo.

Hjemmeside: https://www.personskadeadvokat1.no


Søknadsfrist: 14. januar


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vil du bistå privatpersoner i kampen mot en stor og profesjonell aktør? Vi søker kandidat som har stor interesse for erstatnings- og trygderett.

Arbeidsoppgaver:

  • Klientkontakt
  • Behandling av skadesaker
  • Forhandlinger med forsikringsselskapene
  • Prosedyre

Kvalifikasjoner: Vi søker person med ordenssans, som er i stand til å håndtere mange oppgaver samtidig. Det vil bli lagt vekt på karakterer, og evnen til godt juridisk skjønn. Det er også ønskelig med forhandlingsstyrke, en utadvendt og positiv personlighet, samt gode samarbeidsevner. Vi tilbyr interessante arbeidsoppgaver, grundig opplæring, god veiledning, utviklingsmuligheter, tilgang til prosedyre og konkurransedyktige betingelser.

Grunnet stor saksmengde ønsker vi å ansette en advokat/advokatfullmektig så snart som mulig. Det er ønskelig med relevant arbeidserfaring, helst med personskadesaker, men nyutdannede med gode kvalifikasjoner oppfordres også til å søke.

Spørsmål om stillingen kan rettes til advokat Anders Foss, tlf. 22 88 30 62 eller e-post af@personskadeadvokat1.no. Søknad med CV, vitnemål og referanser sendes snarest og senest innen 14.01.22. Søknader behandles fortløpende.

Tiltredelse helst i februar, men vi kan være fleksible. Lønn etter avtale.

Powered by Labrador CMS