ADVOKATJOBB:

Advokat/advokatfullmektig
Ønsker du å jobbe med programrettigheter og opphavsrett i TV 2?

Advokat/advokatfullmektig

Søknadsfrist: 3. oktober

Mediehuset TV 2s virksomhet omfatter både lineær-TV med alle TV 2s kanaler og strømme-TV med TV 2 Sumo, samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted, TV2.no. TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og en av landets sterkeste merkevarer.Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte varemerker som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre. TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.


Søknadsfrist: 3. oktober


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

TV 2 er Norges største mediehus, med TV 2-kanalene, tv2.no og strømmetjenesten TV 2 Play. Konkurransen i mediemarkedet er hardere enn noen gang før. For å sikre det beste programinnholdet til våre tjenester bygger vi nå opp en helt ny programavdeling. Som ledd i denne satsningen oppretter vi også en ny stilling som advokat/advokatfullmektig for å bistå med blant annet innkjøp og oppfølging av programavtaler og andre rettighetsavtaler.

Vi ønsker oss en selvstendig og dyktig jurist, gjerne med noen års erfaring med opphavsrett og kontrakter. Gode engelskkunnskaper er nødvendig. Du vil bli en del av TV 2s juridiske avdeling, som i dag teller fire advokater, og få en fleksibel arbeidshverdag med engasjerte kolleger, og varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil ha mye selvstendig ansvar og arbeide tett med programavdelingen og opp mot våre samarbeidspartnere i produksjonsbransjen. Arbeidssted vil være i våre nye og moderne lokaler i Bjørvika i Oslo.

Du vil blant annet arbeide med:

  • Kontraktsforhandlinger og -utforming
  • Rettighetsklarering
  • Opphavsrettslige spørsmål

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger. TV 2 er en inkluderende arbeidsplass, og vi har som mål at den skal speile mangfoldet den norske befolkningen. Stillingen rapporterer til juridisk direktør.

Har du spørsmål om stillingen, kontakt;

Juridisk direktør Tomas Myrbostad, tmy@tv2.no, tlf. 928 04 883 eller

HR-rådgiver Henrik Øverland Foss, hof@tv2.no, tlf. 913 63 806

Powered by Labrador CMS