ADVOKATJOBB:

Advokat / Advokatfullmektig Næringseiendom

Søknadsfrist: Snarest

Thommessen er et ledende norsk forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og London. Siden starten i 1856 har vi vært med på de fleste toneangivende oppdragene i norsk næringsliv. Vi dekker alle forretningsjuridiske områder og arbeider for å kunne tilby de beste løsningene for våre klienter.

Thommessen var først ute i sin bransje med å implementere og innarbeide profesjonell prosjektledelse som arbeidsmetodikk. Siden 2014 har vi utdannet alle våre medarbeidere innen prosjektledelse. På den måten er vi godt rustet til å sette sammen gode team som utfyller hverandre. Hos Thommessen får du kolleger som engasjerer seg og bryr seg, om hverandre, klientene og samfunnet rundt oss.

Det er viktig for oss å kunne tilby klientene våre juridisk rådgivning av topp kvalitet innenfor alle fagområder. Thommessen mottar jevnlig bekreftelse på det høye faglige nivået fra både norske og internasjonale ratingbyråer.


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat / Advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK PÅ STILLINGEN

Har du lyst til å bli en del av Team Thommessen, og jobbe i et miljø preget av samarbeid og nytenkning?

Vi har behov for flere advokater og advokatfullmektiger med særlig interesse for Næringseiendom. Vi trenger både næringseiendomsgeneralister og spesialister på plan- og bygningsrett.

Thommessen yter "full service" juridiske tjenester til aktørene i det norske markedet for næringseiendom. Som medarbeider i vår avdeling for Næringseiendom vil du blant annet bistå landets største eiendomsaktører med transaksjoner og utviklingsprosjekter innenfor nærings-, bolig- og fritidseiendom. I tillegg jobber vi med håndtering av leiekontrakter, finansiering av næringseiendom, tvisteløsning og annen løpende rådgivning. Vår kompetanse på bærekraft og miljørett blir i stadig økende grad etterspurt.

Som medarbeider i Thommessen får du:

  • jobbe sammen med kollegaer som engasjerer seg og bryr seg, om hverandre, klientene og samfunnet rundt, og som er opptatt av å dele kunnskap og jobbe mot felles mål
  • opplæring i prosjektledelse og Thommessens egen prosjektmodell
  • jobbe med spennende norske og internasjonale klienter
  • være med på Thommessens digitale satsning

Blir du en del av vårt team får du jobbe med noen av Norges beste. Fra første dag.

Søknadsfrist: Snarest. Søknader vurderes fortløpende

Kontaktperson:

Even Bratsberg, Partner
Tlf 23111246, E-post ebr@thommessen.no

Christopher Borch, Partner
Tlf 23111243, E-post cbo@thommessen.no

Powered by Labrador CMS