ADVOKATJOBB:

Advokat | Advokatfullmektig Entreprise - Trondheim

Søknadsfrist: Snarest

SANDS er et fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Ålesund, Tromsø og Tønsberg. Våre 140 advokater arbeider på tvers av kontorene, noe som gir våre klienter både et lokalt kontaktpunkt og full tilgang til firmaets samlede kompetanse og erfaring. 

I SANDS har vi lagt vekt på å bygge lag. Lag som består av individer som kompletterer hverandre både faglig og sosialt. Hver person er viktig, og brikkene må passe sammen. Vi ønsker et firma med et mangfold av medarbeidere som brenner for det juridiske faget, har glimt i øyet og som det er lett å samarbeide med. Ikke bare fordi vi på den måten skaper et godt arbeidsmiljø, men også fordi vi er overbevist om at våre klienter setter pris på det.

Vi er stolte av at vi i flere år har blitt kåret til å være en av Norges mest attraktive arbeidsgivere for studenter og erfarne jurister, og at vi tiltrekker oss skarpe hoder fra utdanningsinstitusjonene og attraktive kandidater fra andre ledende firmaer. 

Les mer om oss og karrieremuligheter på  SANDS.no 


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Trondheim

Jobbtype: Advokat | Advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Til vårt kontor i Trondheim ser vi etter en forretningsorientert advokat eller advokatfullmektig med erfaring fra advokatfirma eller stilling som internjuridisk rådgiver i bygg- og anleggsbransjen.

Hos oss vil du bli del av et av landets største og tyngste miljøer for entrepriserett. Vi jobber med hele livssyklusen i et entrepriseprosjekt, fra kontraktsinngåelse og forhandlinger til konfliktløsning og sluttoppgjør. Vi bistår entreprenørsiden, byggherrer, leverandører og rådgivningsfirmaer, samt internasjonale aktører som ønsker å ta en posisjon i det norske markedet. Våre advokater har også vært sentrale i utvikling og moderniseringen av norsk entrepriserett, og har bidratt sterkt til digitaliseringen av byggeprosesser.

Lokal kunnskap er avgjørende i mange entrepriseprosjekter. Som del av vårt team i Trondheim vil du bli en viktig rådgiver for både sentrale aktører i Midt-Norge og nasjonale aktører.

Hvem ser vi etter?

Vi ser for oss at du har to til fem års relevant erfaring. Du har sterke faglige kvalifikasjoner, ambisjoner og en kommersiell grunnholdning. Som person er du initiativrik og engasjert. Du evner å jobbe selvstendig, men er også en positiv lagspiller med gode kommunikasjonsevner. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, og vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten. Og ikke minst – du er «hel ved».

Vi har også et bredt tilfang av prosesser for både de ordinære domstolene og for voldgift. Har du interesse for prosedyre vil du derfor ha god anledning til å få bevilling hos oss.

Gode grunner til å velge SANDS

Hos oss blir du del av et dynamisk firma i utvikling. Du får jobbe med varierte og utfordrende oppgaver i et faglig anerkjent kompetansemiljø. Vi har en flat struktur og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom ansvar, teamarbeid og veiledning av engasjerte kolleger med spisskompetanse på sine fagfelt.

Kulturen hos oss er preget av et sosialt og inkluderende miljø med stor vekt  tillit, frihet under ansvar og utvikling. Selv om det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av oss, legger vi vekt på at det skal være gøy på jobb. Vi tror at medarbeidere yter best når de trives.

Høres dette spennende ut? I så fall vil vi gjerne høre fra deg. 

Søknadsfrist: Snarest. Søknader vil bli vurdert fortløpende.

I SANDS er kjønnsbalanse og mangfold en strategisk prioritering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett hvem man er og hvor man er i livet.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med partner|advokat Frode Henning Antonsen
|
fha@sands.no | 480 16508.

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR-direktør Hege Gaaseide | hga@sands.no | 22 81 45 23

Powered by Labrador CMS