ADVOKATJOBB:

Er du advokat eller fullmektig som ønsker nye oppgaver?

Søknadsfrist: 10.januar

Norges Automobil-Forbund - NAF har over 450 motiverte medarbeidere og et stort antall frivillige og engasjerte tillitsvalgte. Vi representerer en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdselspolitikken. NAF er en digitalt moden organisasjon og ligger langt fremme på teknologifronten med en rekke digitale tjenester, skybaserte løsninger og en felles tjenesteplattform. NAF er i en transformasjonsprosess mot en fleksibel organisasjon basert på team og agile prinsipper. NAF er en av Norges mest kjente merkevarer og omsetter for over 1 milliard kroner.


Søknadsfrist: 10.januar


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Fast

Type stilling: Advokat/ advokatfullmektig


SØK STILLINGEN HER

NAF Advokat har spennende stillinger ledig som advokat og advokatfullmektig. Teamet vårt består av advokater, advokatfullmektiger, juridiske konsulenter og juridiske assistenter. I tillegg har vi et unikt samarbeid med våre biltekniske spesialister.

Vi har som oppgave å gi juridisk rådgivning og advokatbistand til NAFs medlemmer i saker knyttet til bilhold og trafikantrollen. Vi følger opp generelle forbrukerrettslige spørsmål og bidrar i høringsarbeid mv. Arbeidet omfatter et stort spekter og inkluderer også prosedyre for retten, både i straffesaker og sivile saker.

Sentrale fagområder hos oss er:

  • Kjøps- og kontraktsrett
  • Reklamasjon på verkstedtjenester
  • Forbrukerrettslige spørsmål
  • Forsikrings - og erstatningsrett
  • Strafferett
  • Veitrafikkrett

Jobben stiller krav til selvstendighet, effektivitet og vilje til å stå på når det trengs. NAF Advokat er et av landets fremste fagmiljøer i forbrukerrettslige spørsmål, derfor stilles det krav til gode juridiske ferdigheter. I stillingen som advokat vil det også være aktuelt å ha et prinsipalansvar, så prosedyreerfaring er nødvendig. Henvendelser til oss kommer i alle former, en viktig ferdighet er å kunne se medlemmenes behov og å fange opp aktuelle saker. Erfaring fra tilsvarende fagområder vil bli tillagt vekt. Vi har et godt miljø og tett samarbeid i teamet, så det å være en god lagspiller vil være en nødvendig egenskap.

I NAF blir du en del av en stor og levende organisasjon med et uformelt og tverrfaglig arbeidsmiljø. Vi har en svært hyggelig arbeidsplass, med mange sosiale aktiviteter. Vi holder til i flotte nyoppussete lokaler med en super fransk kokk som steller godt for oss.

Kontaktperson

Vigdis Svennungsen, Leder NAF Advokat, 924 62 496

Powered by Labrador CMS