LEDIG STILLING:

Nord Advokatfirma søker 1-2 advokater/-fullmektiger

Søknadsfrist: 17.mars

Siden etableringen i 1982 har Nord Advokatfirma vokst til å bli ett av de største advokatkontorene på Helgeland og i landsdelen for øvrig.

Vi bistår næringsliv, privatpersoner og offentlig sektor med juridisk rådgivning og prosedyre innen de fleste rettsområder. Vårt primære marked er regionen, men vi har kunder over hele landet.

Vår ambisjon er å bygge et slagkraftig og konkurransedyktig juridisk miljø også utenfor de største byene. Som et av få kontor utenfor Oslo har vi hatt advokater rangert i Kapital Jus
/Finansavisens advokatundersøkelse i en årrekke.

Nord Advokatfirma holder til i moderne lokaler i sentrum av Mo i Rana.

Søknadsfrist: 17.mars


Arbeidssted: Mo i Rana

Jobbtype: Fast/ Heltid

Type stilling: Advokat/advokatfullmektig

SØK STILLINGEN HER

Vi søker nå etter advokater eller advokatfullmektiger til vårt kontor i
Mo i Rana.

 Primært søker vi etter kandidater med noen års erfaring, men også nyutdannede kan søke. For den rette kandidaten er også partnerskap mulig.

 Hos oss vil du få utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i at trivelig arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer. Våre advokater arbeider samlet innenfor de fleste fagfelter, slik at portefølje og hovedarbeidsområder i noe grad kan tilpasses den enkelte kandidats ønsker og interesse. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, og gode muligheter for både faglig og personlig utvikling.

 I tillegg til gode faglige kvalifikasjoner, bør du være utadvendt og serviceorientert, samt ha evner til å kommunisere og samarbeide godt. Vi ønsker engasjerte ansatte med interesse for å utvikle firmaet videre. Du vil få god opplæring og oppfølgning, og mulighetene for prosedyre er gode.

Søknadsfrist 17. mars.
Søknad, CV og karakterutskrift sendes per e-post til bai@nordadvokatfirma.no.


Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til daglig leder/advokat:
Bjørn Immonen
Tlf. 751 66200 eller 952 25214.

Se også www.nordadvokatfirma.no.

 

Powered by Labrador CMS