ADVOKATJOBB:

Vi søker advokat/advokatfullmektig med høye ambisjoner og stort engasjement

Søknadsfrist: Snarest

Advokatfirmaet Melø er et forretningsjuridisk advokatfirma med kontorer i Trondheim og Oslo. Som juridisk rådgiver, problemløser og støttespiller bidrar vi til at våre klienter når sine forretningsmessige mål.


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Trondheim

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Om Advokatfirmaet Melø

Advokatfirmaet Melø er et forretningsjuridisk advokatfirma med kontorer i Trondheim og Oslo. Som juridisk rådgiver, problemløser og støttespiller bidrar vi til at våre klienter når sine forretningsmessige mål.

Tross vår beskjedne størrelse og korte historie, bistår vi flere av de største virksomhetene i Norge, både børsnoterte og ikke-børsnoterte. Tilbakemeldinger vi får er at vår korte responstid og evne til å snu seg rundt raskt, er blant egenskaper som skiller seg positivt ut. Vi bistår også en rekke selskaper og privatpersoner med virksomhet utenfor Norge.

Hvem ser vi etter?

Grunnet økende oppdragsmengde søker vi nå etter advokat/advokatfullmektig med særlig interesse og engasjement for forretningsjus. Det er en fordel om du også har kompetanse eller erfaring innenfor skatt.

For å lykkes i stillingen må du ha:

 • Juridisk embetseksamen eller master i rettsvitenskap med solide akademiske resultater
 • Svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Forretningsmessig forståelse
 • Høy arbeidskapasitet
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Du må også være i stand til å løfte blikket og se de rettslige problemstillingene i en større kommersiell kontekst, samt være gjennomgående og genuint opptatt av å levere høy faglig kvalitet.

Hva vil du få ansvar for?

Hos oss får du mye ansvar tidlig. Vi tror at utstrakt kundekontakt og det å håndtere en sak fra A til Å, gjør arbeidshverdagen mer meningsfylt og at man utvikler seg raskere, både faglig og personlig. Samtidig vil du naturligvis få all den oppfølging, veiledning og støtte som trengs for å kunne lykkes.

Kjenner du deg igjen i disse påstandene?

Du er:

 • Ambisiøs, initiativrik og resultatorientert
 • Analytisk, strukturert og nøyaktig
 • Løsningsorientert og pragmatisk
 • Selvstendig, men samtidig godt i stand til å samarbeide
 • Åpen for å tilegne deg ny kompetanse
 • En relasjonsbygger

I så fall passer du godt inn hos oss.

Gode grunner til å velge oss

Vi stiller høye krav til kvalitet, men tilbyr samtidig rike muligheter for å jobbe med spennende klienter og oppdrag i en arbeidshverdag preget av utfordrende, varierte og meningsfylte arbeidsoppgaver. Vi tror på tillit under ansvar, fordi det legger godt til rette for rask faglig og personlig utvikling.

Vi er et ungt og dynamisk advokatfirma i vekst, som tilbyr en fleksibel arbeidshverdag i et hyggelig, inkluderende og uformelt miljø.

Vi rendyrker vår kompetanse på noen få, utvalgte områder. Det gjør at vi kan løse problemer raskt, effektivt og med høy kvalitet. Sånn sett er vi særlig på utkikk etter deg som har lyst til å finne sin nisje.

Det er gode muligheter for prosedyreerfaring og til å kunne oppnå advokatbevilling innenfor "normert" tid.

Hvordan søke?

Utvelgelse, intervjuer og tester skjer fortløpende. Send inn din søknad med CV og vitnemål via Finns søknadsportal ved å klikke på "søk på stillingen her".

Powered by Labrador CMS