Er du vår nye advokat/advokatfullmektig innen selskapsrett og M&A?

Søknadsfrist: Fortløpende

Gjennom nært samarbeid med våre kunder hjelper vi store og mellomstore selskaper med å realisere sine ambisjoner og nå sine kommersielle mål. Mange av våre kunder opererer internasjonalt og har behov for oppfølging og veiledning på tvers av landegrenser. Gjennom våre globale nettverk bistås kunder i alle jurisdiksjoner. Våre gode juridiske fagmiljø består av ca. 60 spesialiserte advokater som dekker alle sentrale forretningsjuridiske områder.

Mennesket står i fokus hos Brækhus. Det er gjennom samarbeid og felles innsats vi oppnår de beste resultatene. Hos oss får du tidlig ansvar og gode muligheter til å videreutvikle dine ferdigheter og fagkompetanse.

Søknadsfrist: Fortløpende

Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Fast

Type stilling: Advokat/advokatfullmektig

SØK STILLINGEN HER

Brækhus Advokatfirma søker advokat/advokatfullmektig

Vi ser etter en dyktig jurist innen selskapsrett og M&A som har erfaring med alle sider av transaksjoner (due diligence-prosesser, SPAer mv.), samt erfaring med egenkapitaltransaksjoner som fisjoner/fusjoner, omorganiseringer og struktureringer, i tillegg til god forståelse for selskapsretten. Det er også ønskelig at du forstår de økonomiske, skattemessige og regnskapsmessige problemstillinger som har betydning innen M&A.

Du blir en del av vårt solide fagmiljø som består av advokater med omfattende erfaring innen selskapsrett og M&A for norske og utenlandske virksomheter.

Ønskede kvalifikasjoner:

2-5 års erfaring som advokat/advokatfullmektig innen selskapsrett/M&A, gjerne fra et advokatfirma knyttet til et revisjonsfirma

Faglig sterk og stort engasjement for fagområdene

Utmerkede kommunikasjonsevner på norsk og engelsk

God kommersiell forståelse

Sterk gjennomføringsevne

 

Ønskede personlige egenskaper:

Er en utpreget lagspiller

Evner å jobbe selvstendig og håndtere flere baller i luften samtidig

Trives med å jobbe strukturert og målrettet

Er engasjert og løsningsorientert

Søknad sendes via CVideo: https://app.cvideo.no/braekhus/stilling/13038.

Spørsmål om stillingen: 

Christoph Morck på e-post: Morck@braekhus.no eller telefon: 452 18 904.

Vi ser frem til å motta din søknad. Søknader behandles fortløpende.

Som arbeidsgiver, samfunnsaktør og tjenesteleverandør har Brækhus fokus på inkludering og mangfold. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Powered by Labrador CMS