ADVOKATJOBB:

Advokat/advokatfullmektig – statsstøtte og anskaffelser

Søknadsfrist: 15. november

Kvale er et forretningsjuridisk advokatfirma som bistår næringslivet nasjonalt og internasjonalt, både i offentlig og privat sektor. Vi tilbyr spesialisert rådgivning innenfor alle sentrale forretningsjuridiske fagområder, og vi har en særlig sterk posisjon innen olje og gass, prosedyre, IP/TMT, insolvens og arbeidsrett.

Vår solide posisjon i markedet skyldes blant annet vår evne til å kombinere en sterk prestasjonskultur med en god samarbeidskultur.


Søknadsfrist: 15. november


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig – statsstøtte og anskaffelser

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vil du bli en del av Kvale advokatfirma?

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med noen av Norges største virksomheter, og også offentlig sektor. Vi tror de beste resultatene skapes gjennom sterke enkeltprestasjoner og ekte lagarbeid. Vi vil derfor gi deg mye ansvar tidlig – mens du samtidig alltid være en del av vårt team med ledende advokater. Dette gir rom for læring, faglig diskusjon og mulighet til å vokse i rollen som forretningsadvokat.

Kvale er i en spennende utvikling og har økt oppdragsmengde innenfor offentlige anskaffelser og konkurranse- og statsstøtterett. Vi er trygge på at denne trenden vil fortsette når nåværende juridisk direktør i ESA, Gjermund Mathisen, tiltrer som partner i Kvale i 2022.

Vi har nå behov for én eller flere nye kollegaer som ønsker å være med på ferden videre. Vi ser etter deg som brenner for offentlige anskaffelser og har lyst til å sette ditt preg på både Kvale og i teamet vårt.

Kvalifikasjoner

  • Master i rettsvitenskap eller Cand. jur.  
  • Minimum to års relevant erfaring. Fortrinnsvis innenfor statsstøtterett og/eller offentlige anskaffelser

Personlige egenskaper

  • Team- og samarbeidsorientert
  • Faglig trygg og selvstendig
  • Strukturert og etterretteligGode relasjonsbyggende egenskaper

Vi tilbyr

  • Interessant og utfordrende stilling i et faglig sterkt miljø
  • Gode kollegaer og et inkluderende arbeidsmiljø 
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Meget sentral beliggenhet 

Er du forretningsorientert, faglig sterk og god på å bygge relasjoner?  Ta kontakt med oss for å høre mer om stillingen.

Powered by Labrador CMS