ADVOKATJOBB:

Advokater/advokatfullmektiger til vårt kontor i Kristiansand

Søknadsfrist: 10. juli

Simonsen Vogt Wiig er et ledende forretningsjuridisk advokatfirma med kontor i de største byene i Norge samt Singapore. Våre 180 advokater bistår alle sentrale bransjer, og bygger varige relasjoner med våre klienter ved å kombinere inngående forretningsforståelse og juridisk spisskompetanse i rådgivningen. Høy kvalitet i alle ledd skal være førende for vår virksomhet. Gjennom samarbeid og tilgjengelighet tilrettelegger vi for relevant og effektiv kommunikasjon og rådgivning til våre klienter. Vi har kapasitet til å kunne være både spesialiserte og allsidige, og ekspertise til å kunne løse de mest krevende problemstillingene og de største oppdragene.


Søknadsfrist: 10. juli


Arbeidssted: Kristiansand

Jobbtype: Advokat/
advokatfullmektiger

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Advokater/advokatfullmektiger innenfor flere rettsområder til vårt kontor i Kristiansand

Simonsen Vogt Wiig er et av landets største advokatfirmaer med 180 advokater. Vi leverer juridiske tjenester til næringslivet og det offentlige, og har kontorer i alle de største byene i Norge samt Singapore. SVW bistår regionalt, nasjonalt og internasjonalt næringsliv innenfor hele det forretningsjuridiske segmentet, og vårt kontor i Kristiansand har på grunn av sterkt økende oppdragsmengde behov for flere dyktige og ambisiøse medarbeidere innenfor følgende områder:

  • Selskapsrett og transaksjoner
  • Eiendom og entreprise
  • Offentlige anskaffelser

Vi søker primært etter advokater/advokatfullmektiger med noen års relevant erfaring, enten som advokat eller in-house i større bedrifter. Det er ønskelig med gode referanser og solid juridisk embetseksamen.

Kommersiell forståelse, nasjonal/internasjonal orientering, teamarbeid og vilje til å yte høy grad av service er grunnleggende for måten vi jobber på. Hos oss blir du del av et sterkt faglig og utpreget forretningsorientert miljø i en hektisk og krevende, men samtidig spennende og stimulerende arbeidsdag.

Kjennetegn ved medarbeiderne i SVW:

  • Solide juridiske kunnskaper
  • Kommersiell forståelse og markedsorienterte
  • Innsatsvillighet, løsningsorienterte og lagspillere
  • Gode engelskkunnskaper

Som medarbeider i SVW får du muligheten til å:

  • bygge kompetanse innen et spisset forretningsjuridisk miljø
  • arbeide i et team som har et sterkt ønske om at alle skal lykkes
  • delta i SVWs karriereprogram

Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og mulighet for snarlig tiltredelse.

Søknadsfrist snarest, men innen 10. juli 2022.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Anders Lindseth 975 30 450 eller
Asbjørn Breistein 920 42 707.

Powered by Labrador CMS