ADVOKATJOBB:

KPMG Law styrker laget på Corporate Legal/M&A

Søknadsfrist: 15.august

KPMG ble etablert i 1987 ved sammenslåingen av Peat Marwick International (PMI) og Klynveld Main Goerdeler (KMG) og deres individuelle medlemsfirmaer. Vår historie strekker seg imidlertid over tre århundrer, hvor organisasjonen kan spores gjennom navnene i de viktigste grunnleggerne, hvis initialer KPMG-navnet er dannet av.

Les mer om oss her.


Søknadsfrist: 15.august


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

KPMG Law vokser og søker etter ambisiøse og hyggelige advokater/advokatfullmektiger med erfaring fra og interesse for selskapsrett og transaksjonsbistand til vårt kontor i Oslo.

Vi ser etter deg som:

  • Har noen års relevant erfaring med selskapsrett/transaksjoner/M&A
  • Ønsker å utvikle deg til en erfaren rådgiver og prosjektleder
  • Er strukturert og ansvarsfull, og fungerer like godt både i team og selvstendig
  • Behersker godt både norsk og engelsk som arbeidsspråk

Som medarbeider i KPMG Law vil du – i tillegg til å være del av et team med dyktige og erfarne advokater – jobbe tett med KPMGs andre fagmiljøer innenfor transaksjoner som for eksempel verdsettelse, corporate finance, strukturering, skatt/avgift, revisjon og integrasjon. Denne muligheten til å jobbe på tvers av fag, men for samme kunde, på samme prosjekt og med samme mål gir våre advokater en unik mulighet til å realisere sitt potensiale og utvikle seg som forretningsadvokat.

Vi jobber kontinuerlig for å forstå kundens behov og levere gode totalløsninger. Bredde- og dybdeforståelse i transaksjoner, kombinert med integrerte og effektive samhandlingsprosesser på tvers av tjenesteområder og med våre kunder, gir gode muligheter for å utvikle både seg selv som advokat, hverandre på tvers av fagdisipliner og KPMGs virksomhet.

Som medarbeider KPMG Law vil du ha store muligheter til personlig og faglig utvikling i møte med norske og internasjonale klienter og kolleger:

  • Du vil arbeide tett med KPMGs sterkt voksende rådgivningsmiljø
  • Du vil delta i et voksende internasjonalt nettverk av forretningsadvokater
  • Du vil ha støtte fra et etablert nettverk med kolleger som er spesialiserte i tilstøtende fagområder som selskapsskatt, merverdiavgift, kontraktsrett og arbeidsrett

KPMG Legal dekker for tiden 81 jurisdiksjoner og hos oss får du muligheten til å være del av et utpreget internasjonalt lag. Vår internasjonale satsning gir deg muligheten til å være med på videreutvikle og forme et stadig sterkere selskap.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode utviklingsmuligheter og et faglig sterkt og godt sosialt miljø.

Nysgjerrig?

Ikke nøl med å kontakte: Thor Leegaard på tlf. 40639183 hvis du har spørsmål.

Søknadsfrist: 15 august.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Powered by Labrador CMS